ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2021

Ποια θέματα έθεσε ο Αντιδήμαρχος Ερμιονίδας Α. Μπίμπας στη συνάντηση με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:07:00 μ.μ. | |
Ποια θέματα έθεσε ο Αντιδήμαρχος Ερμιονίδας Α. Μπίμπας στη συνάντηση με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος
Την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου ο Υφυπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος Γιώργος Αμυράς επισκέφθηκε το Νομό μας, έπειτα από πρόσκληση του βουλευτή Αργολίδας Γιάννη Ανδριανού.

Ο Υφυπουργός αφού επισκέφτηκε υπηρεσίες κι σημεία σχετικά με τον τομέα ευθύνης του, συναντήθηκε στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αργολίδας με εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης όπου συζητήθηκαν θέματα σχετικά με το περιβάλλον, την ενεργεία κ.α .

Στην συνάντηση το Δήμο Ερμιονίδας εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος Αριστείδης Μπίμπας ο οποίος έθεσε στον Υφυπουργό θέματα σχετικά με την ενεργειακή κρίση, την κλιματική αλλαγή και τους δασικούς χάρτες.

Ο Υφυπουργός αφού άκουσε ξεχωριστά τον καθένα από τους συμμετέχοντες στην συζήτηση έδωσε απαντήσεις, προσδιόρισε μελλοντικές συνεργασίες και παρουσίασε τις προτάσεις του Υπουργείου για την επίλυση των προβλημάτων που έχουν προκύψει έπειτα από την ανάρτηση των δασικών χαρτών.

Τέλος αναφέρθηκε στο σχέδιο δράσης για την προστασία και ανάδειξη των υδροβιοτόπων, τον λιμνοθαλασσών και των natura περιοχών της Αργολίδας.

Γραφείο Δημάρχου
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ