ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2021

Αργολίδα καιρός: Τσουχτερό κρύο - Πρόγνωση για την Δευτέρα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:59:00 μ.μ. | |
Αργολίδα καιρός: Τσουχτερό κρύο - Πρόγνωση για την Δευτέρα
Βελτιωμένος ο καιρός στην Αργολίδα σήμερα Κυριακή 19 Δεκεμβρίου με αρκετό όμως κρύο και την θερμοκρασία να μην ξεπερνά κατά την διάρκεια της ημέρας τους 10 με 11 βαθμούς Κελσίου.


Πρόγνωση καιρού για αύριο Δευτέρα

Αύριο Δευτέρα, αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα δυτικά, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και την Κρήτη, με πρόσκαιρες τοπικές βροχές και λίγα χιόνια στα ορεινά της Κρήτης. Από το απόγευμα οι νεφώσεις στα κεντρικά και βόρεια θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και λίγα χιόνια στα ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5, στα πελάγη τοπικά 6 και πρόσκαιρα έως 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές της και θα φτάσει στα βόρεια τους 12 και στην υπόλοιπη χώρα τους 13 με 15 βαθμούς Κελσίου. Ωστόσο τις πρωινές και βραδινές ώρες κατά τόπους στα ηπειρωτικά θα σημειωθεί παγετός, ο οποίος θα είναι τοπικά ισχυρός στα βόρεια.

Στα λευκά αρκετές περιοχές της χώρας


Στα λευκά έχουν «ντυθεί» περιοχές στην Αττική, την Εύβοια, την Πελοπόννησο, τη Φθιώτιδα αλλά και το Πήλιο. Ειδικότερα για την Αττική, τα φαινόμενα εντοπίζονται κυρίως περιμετρικά των ορεινών όγκων. Χιονοπτώσεις σημειώθηκαν στα Βίλια, την Ιπποκράτειο Πολιτεία, την Πάρνηθα, αλλά και την κορυφογραμμή του Υμηττού.

Χιονοπτώσεις σημειώθηκαν επίσης στον Παρνασσό, την Αγόριανη, αλλά και στη Σέττα και τη Στενή Ευβοίας, όπως επίσης και στα ορεινά της Πελοποννήσου.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ