ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2021

Ναύπλιο: Τι αναφέρει το ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου για την μετακίνηση του Πνευμονολόγου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:50:00 μ.μ. | | |
Ναύπλιο: Τι αναφέρει το ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου για την μετακίνηση του Πνευμονολόγου
Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Nαυπλιέων προκειμένου να εκφράσει την έντονη αντίθεσή του και διαμαρτυρία του για την απομάκρυνση του υπηρετούντος πνευμονολόγου στο νοσοκομείο από το Γεν. Νοσοκομείο Ναυπλίου στην Κόρινθο κατά την 35η /24-12-2021 κατεπείγουσα δια περιφοράς συνεδρίασή του αποφάσισε ομόφωνα την έκδοση του ακόλουθου ψηφίσματος , το οποίο έλαβε αρ. απόφ. 218/2021 :

Ψήφισμα

Εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία του και αντίθεσή του στην αναγγελθείσα μετακίνηση του πνευμονολόγου που υπηρετεί στο Γεν. Νοσοκομείο Ναυπλίου στην Κόρινθο, στερώντας από τους πολίτες του Δ.Ναυπλίεων αλλά και της ευρύτερης περιοχής τον υπεύθυνο ιατρό της κλινικής COVID.
 
Σε μια χρονική περίοδο επιβαρυμμένη επιδημιολογικά με την εξάπλωση της μετάλλαξης «Όμικρον» προ των πυλών, η απομάκρυνση ιατρών και δη ενός πνευμονολόγου από το Νοσοκομείο Ναυπλίου θα έχει άκρως αρνητικό αντίκτυπο στην τοπική κοινωνία, θέτοντας σε κίνδυνο την υγεία των πολιτών και υποβαθμίζοντας το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών .
 
Σε καμία περίπτωση η ενέργεια αυτή δε θα επιτρέψουμε να υλοποιηθεί και θα συστρατευθούμε με όλους τους φορείς στον αγώνα ανατροπής της.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ