ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2021

Αδιανόητη εξέλιξη: Μετακινούν τον μοναδικό Πνευμονολόγο του Νοσοκομείου Ναυπλίου εν μέσω πανδημίας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:00:00 μ.μ. | | | |
Αδιανόητη εξέλιξη: Μετακινούν τον μοναδικό Πνευμονολόγο του Νοσοκομείου Ναυπλίου εν μέσω πανδημίας
Αναστάτωση έχει δημιουργηθεί στο Ναύπλιο αλλά και σε όλη την Αργολίδα από την πληροφορία που διέρρευσε οτι μετακινείται ο μοναδικός Πνευμονολόγος που διαθέτει το Νοσοκομείο Ναυπλίου αλλά και ο μοναδικός σε όλο το νομό Αργολίδας!!!


Σύμφωνα με πληροφορίες ο Πνευμονολόγος, ο οποίος μάλιστα έχει έρθει τους τελευταίους μήνες, μετακινείται για εφημερίες στο Νοσοκομείο Κορίνθου.

Εν μέσω πανδημίας και υγειονομικής κρίσης, με την Αργολίδα στο κόκκινο από την αύξηση των κρουσμάτων, η 6η ΥΠΕ με εντολή του κυρίου Καρβέλη, μετακινεί τον επικεφαλής της κλινικής Covid του Νοσοκομείου Ναυπλίου, τον άνθρωπο δηλαδή που στην ουσία είναι η ραχοκοκαλιά της κλινικής, τον άνθρωπο που διασωληνώνει τους ασθενείς!!!

Είναι πραγματικά εξοργιστικό να μένει ολόκληρος ο νομός χωρίς Πνευμονολόγο εν μέσω έκρηξης κρουσμάτων, με την μετάλλαξη "Ομικρόν" να καλπάζει και την κυβερνηση να παίρνει το ένα μέτρο μετά το άλλο για τον περιορισμό της Πανδημίας και την ίδια ώρα να αφήνουν ολόκληρο νομό χωρίς την ειδικότητα του πνευμονολόγου.

Είναι αδιανόητη η εξελιξη αυτή και προμηνύει θύελλα αντιδράσεων, ενώ θα είχε ενδιαφέρον να μάθει η Αργολική κοινωνία με ποια ακριβώς αιτιολογία γίνεται αυτή η μετακίνηση και πόσο σοβαρό μπορεί να είναι το πρόβλημα που δημιουργείται στην λειτουργία της κλινικής covid του Νοσοκομείου Ναυπλίου.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ