ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2021

Στιγμές τρόμου για αγρότη στην Αργολίδα - Ρομά τον λήστεψαν μέσα στο κτήμα του

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:33:00 μ.μ. | | | |
Στιγμές τρόμου για αγρότη στην Αργολίδα - Ρομά τον λήστεψαν μέσα στο κτήμα του
Τρομακτικές στιγμές για μια ώρα περίπου, στα χέρια τριών Ρομά που τον λήστεψαν, έζησε αγρότης στη Δαλαμανάρα του Δήμου Άργους Μυκηνών στην Αργολίδα,  

Σύμφωνα με τον ίδιο, την Δευτέρα στις 4:30 περίπου το απόγευμα, στο κτήμα του, δέχθηκε επίθεση από τρεις άνδρες που φορούσαν φούτερ με κουκούλες, οι οποίοι χρησιμοποιώντας βια του απέσπασαν τα χρήματα που είχε στο πορτοφόλι του και προκάλεσαν φθορές στο όχημά του.

Νωρίτερα οι δράστες είχαν καταφέρει να αποσπάσουν τα κλειδιά του οχήματος του και με τα οποία τον απειλούσαν πως αν δεν τους δώσει τα χρήματα που είχε πάνω του θα του έπαιρναν το αυτοκίνητο. 

Μετά από διαβουλεύσεις, αντεγκλήσεις, λεκτική άλλα και σωματική βία που άσκησαν πάνω του, απειλώντας τον μάλιστα με μεταλλικό αντικείμενο οτι θα του σπάσουν τα πόδια ή ακόμα και οτι θα τον κάψουν, ο αγρότης αναγκάστηκε να τους δώσει όσα χρήματα είχε στο πορτοφόλι του.

Όπως αναφέρει ο αγρότης Μ.Ρ. δεν είναι η πρώτη φορά που στην περιοχή σημειώνονται τέτοια περιστατικά αλλά το συγκεκριμένο συμβάν ήταν από τα πιο βίαια και δεν ξέρει τι θα είχε συμβεί αν δεν είχε κρατήσει την ψυχραιμία του, καθώς οι δράστες ηταν αποφασισμένοι και αδιάλλακτοι.

Για το περιστατικό της ληστείας καθώς και για την περιγραφή των δραστών έχει ενημερωθεί και διεξάγει έρευνα και αναζητήσεις η αστυνομία.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ