ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2021

Εξοπλισμό Πολιτικής Προστασίας σε εθελοντικές ομάδες παρέδωσε η Π.Ε. Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:44:00 μ.μ. | | |
Εξοπλισμό Πολιτικής Προστασίας σε εθελοντικές ομάδες παρέδωσε η Π.Ε. Αργολίδας
Παρουσία του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα και του Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Ιωάννη Μαλτέζου παραδόθηκαν σήμερα πολλά είδη πολιτικής προστασίας σε ομάδες εθελοντικών οργανώσεων στις νέες αποθήκες Πολιτικής Προστασίας της ΠΕ Αργολίδας!
-Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός – Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών
-Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης
-Η Αργολική Λέσχη Μηχανοκίνητου Αθλητισμού 4x4 Ναυπλίου
έλαβαν πολύ σημαντική βοήθεια σε εξοπλισμό πολιτικής προστασίας, γεννήτριες βενζίνης, αντλίες υδάτων, στολές, VHF, GPS, αλυσοπρίονα, σάκους πρώτων βοηθειών, φαρμακεία, κράνη και πολλά άλλα.
Ο κύριος Μαλτέζος ανέφερε: "Θέλω να εξάρω το σημαντικό έργο των εθελοντών στη διαχείριση και αντιμετώπιση ακραίων φαινομένων οι οποίοι πάντα σε συνεργασία μαζί μας, με όλους τους μηχανισμούς τοπικής αυτοδιοίκησης και με τις κρατικές υπηρεσίες Πυροσβεστικής , Αστυνομίας, Στρατού και Λιμενικού Σώματος καταφέρνουμε να υπερβαίνουμε ακραίες καιρικές καταστάσεις και προβλήματα που δημιουργούν οι φυσικές καταστροφές.Ευχόμαστε ποτέ να μην έχουμε ακραία καιρικά φαινόμενα, αλλά και να έλθουν να είμαστε προετοιμασμένοι!"
Κατά την παράδοση του εξοπλισμού παρευβρέθηκαν επίσης, ο Συντονιστής Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου Βασίλης Χαντζής και οι Θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες Αθλητισμού Ι, Μαντζούνης και Πρόνοιας Δ. Σχοινοχωρίτης.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ