ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2021

Χειμωνιάζει για τα καλά - Έρχονται χαμηλές θερμοκρασίες - Πρόγνωση μέχρι την Κυριακή

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:56:00 μ.μ. | | | |
Χειμωνιάζει για τα καλά - Έρχονται χαμηλές θερμοκρασίες - Πρόγνωση μέχρι την Κυριακή
Σημαντική πτώση της θερμοκρασίας αναμένεται τις επόμενες ημέρες, ενώ τα πρώτα χιόνια έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους στις κορυφές των βουνών γύρω από την Αργολίδα.


Για την Τρίτη, στα δυτικά προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις. Στα ανατολικά προβλέπονται τοπικές βροχές και στα θαλάσσια παραθαλάσσια μεμονωμένες καταιγίδες. Χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν στα ορεινά της ανατολικής ηπειρωτικής χώρας.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6, στα πελάγη 7 και βαθμιαία στο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα φτάσει στα βόρεια τους 10 βαθμούς, στις υπόλοιπες περιοχές τους 12 με 14 βαθμούς και μόνο στα νησιά του Αιγαίου θα φτάσει κατά τόπους τους 15 με 16 βαθμούς Κελσίου. Παγετός θα σημειωθεί τοπικά στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες.

Τετάρτη 15-12-2021


Στα ανατολικά ηπειρωτικά, τις Σποράδες, την Εύβοια, τις Κυκλάδες, την Κρήτη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και στα Δωδεκάνησα πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες.

Τα φαινόμενα βαθμιαία στα βόρεια θα εξασθενήσουν. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της βόρειας και ανατολικής ηπειρωτικής χώρας και πιθανώς στις ορεινές κορυφές της Κρήτης. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο 7 με 8 μποφόρ με εξασθένηση το βράδυ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φθάσει τους 9 βαθμούς στα βόρεια, τους 13 με 14 στα υπόλοιπα και στην ανατολική νησιωτική χώρα τους 16 βαθμούς, ενώ τις πρωινές και βραδινές ώρες θα σημειωθεί τοπικά παγετός στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά.

Πέμπτη 16-12-2021

Στην ανατολική και τη νότια χώρα προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Στα Δωδεκάνησα καθώς και στο νότιο Ιόνιο υπάρχει πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα κεντρικά και βόρεια ορεινά.

Οι άνεμοι στα δυτικά θα είναι μεταβλητοί 4 και πρόσκαιρα από ανατολικές διευθύνσεις έως 5 μποφόρ, στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5, στο Αιγαίο 5 με 6 και τις πρωινές ώρες τοπικά έως 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα νότια.

Παρασκευή 17-12-2021

Στη νότια χώρα προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πρόσκαιρες τοπικές βροχές. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες. Από το βράδυ και από τα βορειοανατολικά όμως οι νεφώσεις θα αυξηθούν και θα σημειωθούν βροχές, χιονόνερο καθώς και χιονοπτώσεις στα ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Το βράδυ στα βόρεια θα ενισχυθούν τοπικά στα 6 με 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Σάββατο 18-12-2021 και Κυριακή 19-12-2021

Στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές, χιονόνερο στα κεντρικά και βόρεια, όπου θα σημειωθούν και πρόσκαιρες χιονοπτώσεις. Μεμονωμένες καταιγίδες προβλέπεται να εκδηλωθούν κυρίως στα ανατολικά και νότια.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και τοπικά έως 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση κυρίως την Κυριακή.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ