ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2021

Η συμβουλή του Γιώργου Καχριμάνη στους επικριτές της ΔΕΥΑΝ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:54:00 π.μ. | | | |
Η συμβουλή του Γιώργου Καχριμάνη στους επικριτές της ΔΕΥΑΝ
"Κύριοι η χρεοκοπία για μια εταιρία πολύ περισσότερο για μια μη κερδοσκοπική εταιρία επέρχεται μόνο όταν οι προμηθευτές της της γυρίσουν την πλάτη. 

Για όλους εμάς στην επιχείρηση το γεγονός ότι παρ ότι δεχτήκαμε μια κατάφωρα άδικη επίθεση με δέσμευση των λογαριασμών μας η αξιοπιστία που έχουμε έναντι όλων των τρίτων είναι το παράσημο μας και η απόδειξη χρηστής και υπεύθυνης διοίκησης. 

Εδώ και έναν χρόνο και παρ όλο που έχει δεσμευτεί ένα πολύ σημαντικό ποσό, άκρως απαραίτητο για την λειτουργία της ΔΕΥΑΝ εμείς συνεχίζουμε απρόσκοπτα να επιτελούμε το λειτούργημα μας. 

Κύριοι η ΔΕΥΑΝ είναι η πιο αναπτυξιακή εταιρία του Δήμου μας . Εκτελεί αυτή την στιγμή έργα δεκάδων εκατομμυρίων και έχει καταθέσει ώριμες μελέτες αξίας 22.5 εκατομμυρίων που αναμένουν χρηματοδότηση.

 Αυτή η αναίτια επίθεση σας με λεκτικές κορώνες αποδόμησης του έργου αυτής της δημοτικής αρχής και της επιχείρησης μας δεν προσφέρει σε τίποτα στην λειτουργία της και γίνεται για καθαρά στείρα αντιπολίτευση 

Υ.Γ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΣΤΗΝ ΔΕΥΑΡΜ ΤΑ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΖΗΤΟΎΝ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΓΉ ΠΛΗΡΩΜΉΣ. Η ""ΑΠΑΙΤΗΣΗ"" ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΕΞΟΦΛΗΘΕΊ."

Γιώργος Καχριμάνης
Πρόεδρος ΔΕΥΑ Ναυπλίου
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ