ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021

ΟΕΒΕ Αργολίδας: Απαιτούμε την άμεση ανάκληση της περαιτέρω αύξησης των ανταποδοτικών τελών

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:44:00 π.μ. | |
ΟΕΒΕ Αργολίδας: Απαιτούμε την άμεση ανάκληση της περαιτέρω αύξησης των ανταποδοτικών τελών
Αποτελεί αναμφισβήτητο γεγονός ότι η χώρα βρίσκεται στη μέση μιας πρωτοφανούς υγειονομικής απειλής κατά της υγείας των πολιτών, η οποία με τη σειρά της έχει τεράστιες επιπτώσεις στην οικονομία και στις επιχειρήσεις. 

Εν μέσω της πανδημίας του κορονοιου η οποία κλονίζει τόσο υγειονομικά όσο και οικονομικά τον κοινωνικό ιστό της πόλη μας και όχι μόνο , πληροφορηθήκαμε από τοπικά μέσα ενημέρωσης ότι μετά την συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής του Δήμου Ναυπλιέων αποφασίστηκε η αύξηση των συντελεστών στα ανταποδοτικά τέλη καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού κατά 37,7% για οικιακή χρήση και 18% για γενική χρήση.

Ζητούμε άμεσα να μας ενημερώσετε για την σχετική απόφαση της οικονομικής επιτροπής , που οφείλονται ο παραπάνω αυξήσεις με ποια μελέτη καταλήξατε στο ποσοστό αύξησης 37,7% και 18,8% αντίστοιχα και ποιους τομείς υπηρεσιών του Δήμου αφορούν οι αυξήσεις .

Τη στιγμή που υπάρχουν ανατιμήσεις σε βασικά είδη πρώτης ανάγκης και στην ενεργεία θεωρούμε αδύνατο και αδιανόητο οι πολίτες να επιβαρυνθούν με ένα ακόμα οικονομικό βάρος και απαιτούμε την άμεση ανάκληση της απόφασης για περαιτέρω αύξηση των ανταποδοτικών τελών

ΟΕΒΕ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ