ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021

Με μεγάλη επιτυχία οι διήμερες εκδηλώσεις της Σκακιστικής Ακαδημίας Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:07:00 μ.μ. | |
Με μεγάλη επιτυχία οι διήμερες εκδηλώσεις της Σκακιστικής Ακαδημίας Ναυπλίου
Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν το διήμερο 27-28 Νοεμβρίου οι σκακιστικές εκδηλώσεις που για τρίτη φορά διοργάνωσε η Σκακιστική Ακαδημία Ναυπλίου στα πλαίσια των Παλαμηδίων με την υποστήριξη του Δήμου Ναυπλιέων και του ΔΟΠΠΑΤ. 

Συγκεκριμένα πραγματοποιηθήκαν: αγώνας επίδειξης σιμουλτανέ με τη συμμετοχή του GM κ. Στέλιου Χαλκιά εναντίον είκοσι σκακιστών, τουρνουά rapid chess με συμμετοχή σαράντα σκακιστών, αναπαράσταση σκακιστικής παρτίδας από τριανταδύο παιδιά- αθλητές της Ακαδημίας και του Δημοτικού Σχολείου Αγ.Δημητρίου και τουρνουά blitz chess όπου αγωνίστηκαν είκοσι ισχυροί σκακιστές από όλη την Πελοπόννησο. 

Το Δ.Σ της Σκακιστικής Ακαδημίας απευθύνει θερμές ευχαριστίες στον δήμαρχο Ναυπλιέων κ. Δημήτρη Κωστούρο και στην πρόεδρο του ΔΟΠΠΑΤ κα Μαρία Ράλλη για την υποστήριξη και την ένταξη των εκδηλώσεων ως παράλληλο πρόγραμμα του Παλαμήδιου άθλου. 

Πολύτιμη συμβολή επίσης έχει σε όλες τις δραστηριότητες της Ακαδημίας ο χώρος Τέχνης και Πολιτισμού «ΦΟΥΓΑΡΟ» που μας στηρίζει αφιλοκερδώς από το ξεκίνημά μας. 

Ξεχωριστή μνεία πρέπει να γίνει στις τοπικές επιχειρήσεις, επαγγελματίες και συλλόγους που ενίσχυσαν και φέτος τις εκδηλώσεις μας: 
DOMAINE SΚOURAS, 
Σύλλογος Λογιστών Αργολίδας, 
VKALMED-Ευάγγελος Καλυβιώτης, 
ANYFION GREECE ΑΕ, 
Ι.ΚΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΙΑ ΟΕ, 
Ξενοδοχείο ΑΝΕΜΟΣ, ΕΝΤΟΣ-Αφοι Πατσαλού, 
ΣΤ.ΛΑΠΑΘΙΩΤΗΣ Εργολαβίες-Κατασκευές, 
Θωμάς Τζαδήμας-Φωτογραφείο. 
Ξενοδοχείο ΙΠΠΟΛΥΤΗ 

Ευχαριστούμε όλους τους συλλόγους της περιοχής μας για τη συμμετοχή αθλητών τους: τον Αργοναύτη Κορίνθου, τον Σκακιστικό Σύλλογο Περσέα Άργους, τον Σκακιστικό Όμιλο Άστρους , τον Α.Ο. Κρανιδίου Τμήμα Σκάκι , το Π.Σ Σπάρτης και τον Φ.Ο. Τριπόλεως, καθώς και την ΕΣΣΠΕΠ για την στήριξή της. 

Μεγάλη σημασία έχει για εμάς η συμμετοχή παιδιών στις εκδηλώσεις μας και γι’ αυτό πρέπει να ευχαριστήσουμε όλους τους γονείς που μας εμπιστεύονται και συμμετέχουν μαζί με τα παιδιά τους στις εκδηλώσεις μας. 

Φέτος είχαμε την τιμή να συνεργαστούμε με τον δάσκαλο του Δημοτικού Σχολείου Αγ. Δημητρίου κ. Νικόλαο Γαλάνη και τους μαθητές του, τους οποίους ευχαριστούμε ιδιαιτέρως. Η επιτυχία των διοργανώσεων οφείλει τα μέγιστα στους προπονητές μας FM Αναστάσιο Μιχαηλίδη και Κωνσταντίνα Καμπύλη για τον χρόνο και κόπο που κατέβαλαν, καθώς και τον επαγγελματισμό που επέδειξαν. 

Σας ευχόμαστε καλές γιορτές και ραντεβού σε νέες διοργανώσεις το επόμενο έτος. 

Το Δ.Σ. της Σκακιστικής Ακαδημίας Ναυπλίου
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ