ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΚΑΦΕΣ - ΣΦΟΛΙΑΤΕΣ

Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2021

Εκλογές στο Σύλλογο Εργαζομένων Τοπικής Αυτοδιοίκησης Αργολίδας

Αρχαιρεσίες στο Σύλλογο Εργαζομένων Τοπικής Αυτοδιοίκησης ΑργολίδαςΣύμφωνα με το άρθρο 22 του καταστατικού του Σωματείου Εργαζομένων Τοπικής Αυτοδιοίκησης Αργολίδας και ύστερα από απόφαση της από 15/12/2021 σχετικής Γ.Σ., καλούνται τα μέλη του σωματείου να συμμετέχουν στις αρχαιρεσίες του σωματείου και συγκεκριμένα:

- Εκλογή νέο Διοικητικού Συμβουλίου - Εκλογή Ελεγκτικής Επιτροπής 

- Εκλογή αντιπροσώπων για την Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.. 

Οι αρχαιρεσίες θα γίνουν την ΤΕΤΑΡΤΗ 22-12-2021 από τις 11:00 π.μ. έως τις 16:00 μ.μ. σε τρία (3) εκλογικά τμήματα, ήτοι στο 1ο Νέας Κίου – Πνευματικό Κέντρο, στο 2ο Λυγουριού – ισόγειο Δημαρχείου Δήμου Επιδαύρου και στο 3ο Κρανίδίου – Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Δ. Ερμιονίδας με ενιαίο εκλογικό κατάλογο προς διευκόλυνση των μελών. 

Δικαίωμα συμμετοχής στις αρχαιρεσίες για εκλογή του νέου Δ.Σ. κ.λπ. έχουν τα μέλη που έχουν τακτοποιήσει μέχρι και την ημέρα των εκλογών τις οικονομικές τους υποχρεώσεις προς το σωματείο, σύμφωνα με το καταστατικό και τις σχετικές αποφάσεις Γενικών Συνελεύσεων και φορούν μάσκα καθώς να διαθέτουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης COVID-19 σε ισχύ, ή RAPID TEST τελευταίων 48 ωρών ή PCR τελευταίων 72 ωρών. 

Για να ψηφίσουν τα μέλη είναι απαραίτητο να προσκομίζονται η αστυνομική ταυτότητα και/ή το βιβλιάριο ασφάλισης. Για το Διοικητικό Συμβούλιο 

Η Πρόεδρος ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΤΣΑΤΣΟΥΛΗ 

Η Γεν. Γραμματέας ΙΟΥΛΙΑ ΛΙΑΤΑ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ