ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2021

Χριστουγεννιάτικη γιορτή από το κατηχητικό σχολείο της ενορίας του Αγίου Δημητρίου στην Ασίνη Αργολίδας (βίντεο)

Χριστουγεννιάτικη γιορτή από το κατηχητικό σχολείο της ενορίας του Αγίου Δημητρίου στην Ασίνη Αργολίδας (βίντεο)
Τα μικρά παιδιά του κατηχητικού σχολείου της ενορίας της Αγίου Δημητρίου στην Ασίνη Αργολίδας, διοργάνωσαν Χριστουγεννιάτικη γιορτή, με ποιήματα και θεατρική παράσταση με θέμα την Γέννηση του Χριστού.
Την επιμέλεια της γιορτής είχε η κατηχήτρια και πρεσβυτέρα κα. Έλενα Λέκκα καθώς και ο εφημέριος του ναού π. Στυλιανός Λέκκας.
Τα παιδιά παρουσίασαν με το δικό τους τρόπο μέσα από την θεατρική παράσταση το νόημα των Χριστουγέννων .
Στο τέλος της παράστασης ο εφημέριος μίλησε από καρδιάς σε μικρούς και μεγάλους τονίζοντας την αξία που έχει η συμμετοχή των παιδιών στα κατηχητικά σχολεία και ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη Αργολίδας ,τους Ιερείς και τους γονείς των παιδιών που παρακολούθησαν την εορτή.
Στην εορτή παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Μητροπολίτης Αργολίδας Νεκτάριος ,ο οποίος συνεχάρη τον εφημέριο και την κατηχήτρια για το έργο τους στο κατηχητικό σχολείο της ενορίας τους.
 
Μετά το πέρας της εορτής ο εφημέριος του ναού π. Στυλιανός δώρισε στον Μητροπολίτη Αργολίδας μία ξύλινη φάτνη κατασκευή ενορίτη της Ασίνης ,καθώς και από ένα δώρο στα παιδιά του κατηχητικού.
Στον προαύλιο χώρο του ναού λειτουργούσε Χριστουγεννιάτικου bazzar από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Τολού.

Δείτε παρακάτω ολόκληρη την παιδική παράσταση:
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ