ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2021

Με την Καρδίτσα ο Οίακας Ναυπλίου για την Παγκόσμια Ημέρα για Άτομα με Αναπηρία!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:48:00 μ.μ. | | | |
Με την Καρδίτσα ο Οίακας Ναυπλίου για την Παγκόσμια Ημέρα για Άτομα με Αναπηρία!
Η Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021 είναι η Παγκόσμια Ημέρα για το Άτομα με Αναπηρία. Περισσότεροι από ένα εκατομμύριο συμπολίτες μας κάθε ηλικίας στην Ελλάδα και πάνω από το 15% του παγκόσμιου πληθυσμού, βιώνουν κάποιας μορφής πνευματική ή σωματική αναπηρία, αντιμετωπίζοντας σημαντικές δυσκολίες στην καθημερινότητά τους.


Για κάθε έναν και κάθε μία από τους συνανθρώπους μας, η κοινωνία μας πρέπει να διεκδικήσει και να βρει τρόπους, ώστε να αναπτύξουν ισότιμα τις ικανότητές τους και να έχουν ίσες ευκαιρίες στην εκπαίδευση, την υγεία, την εργασία, την κοινωνική συμμετοχή. 

Σε αυτό το πνεύμα, ο αγώνας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ Α.Σ.Καρδίτσας – Οίακας Ναυπλίου το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου στις 5 μ.μ. στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο, είναι αποκλειστικά αφιερωμένος στην Παγκόσμια Ημέρα για Άτομα με Αναπηρία. 

Μια ημέρα που πρέπει να μας κάνει όλους να ευαισθητοποιηθούμε, να κατανοήσουμε την σημασία της κοινωνικής ένταξης των συνανθρώπων μας. Είναι μια ευκαιρία ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης, είναι μια ακόμη αφορμή να κατανοήσουμε όλοι την ευθύνη της συμμετοχής μας σε μια κοινή προσπάθεια για να έχουν όλοι οι συνάνθρωποί μας πρόσβαση και ευκαιρίες σε κάθε πτυχή της σύγχρονης ζωής.

O αγώνας του Σαββάτου λοιπόν, έχει διπλό χαρακτήρα και στη διάρκειά του, θα γίνουν ειδικές δράσεις σε συνεργασία με τους φορείς της περιοχής, ώστε μαζί με το όμορφο θέαμα που οι δυο ομάδες θα παρουσιάσουν να στείλουμε όλοι μαζί, το μήνυμα της κοινωνικής ευαισθησίας και της στήριξης στα άτομα με αναπηρία.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ