ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2021

Νέο βιβλίο του Νώντα Σκοπετέα αφιερωμένο στην μνήμη του π.Ηλία Αλευρά

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:06:00 μ.μ. | |
Νέο βιβλίο του Νώντα Σκοπετέα αφιερωμένο στην μνήμη του π.Ηλία Αλευρά
Το έλεος του Κυρίου, το ποθητό ομοθυμαδόν… και η θυσιαστική αγάπη αδελφών μας σε τούτους τους ζοφερούς καιρούς, έφερε στα χέρια μας ένα νέο βιβλίο γραμμένο και βγαλμένο μέσα απ την ταλαίπωρη ψυχή μας, από τον "Πρόμαχο Ορθοδοξίας" ! Ο τίτλος του : "Αυτοί οι παράξενοι Χριστιανοί"


120 κείμενα …άγκυρες ελπίδας …Ἱστορίες καὶ πρόσωπα τῆς μόνης Ἀλήθειας
σὰν ἄγκυρες ριγμένες στὸ ποθεινὸ λιμάνι τοῦ οὐρανοῦ…
Μετά τὸ «Δάκρυ στὸ Ἐγώ» καὶ τὸ «Πόσα χωρᾶνε σὲ ἕνα Ἀμήν;» ἄλλο ἕνα βιβλίο σὰν λυτρωτικὸ φτεράκισμα ὡς τὸ ποθεινὸ λιμάνι τοῦ Οὐρανοῦ,ἐκεῖ ποὺ ὅλοι οἱ ἀγαπημένοι μας παράξενοι....., ἔχουν ριγμένες τὶς ἄγκυρες τῆς αἰώνιας ἐλπίδας τους!
Σαν συνέχεια, μιας τριλογίας με τους ήρωες από το συναξάρι της πλαϊνής μας πόρτας και τις αγιασμένες μορφές της ευλογημένης πίστης μας .
Ὅλα τὰ ἔσοδα ἀπὸ τὴν παρούσα ἔκδοση ( όπως συμβαίνει άλλωστε και με όλες τις υπόλοιπες εκδόσεις) τοῦ βιβλιου θὰ διατεθοῦν αποκλειστικά γιὰ τὶς Ἱεραποστολικὲς Δράσεις τῆς Ὀρθόδοξης Συναλληλίας "ΠΡΟΜΑΧΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ" καὶ κυρίως γιὰ τὴν ΔΩΡΕΑΝ ἔντυπη διάδοση τῶν Χαιρετισμῶν τῆς Ὑπεραγίας Θεοτόκου, ὅπου καρδιὰ ὀρθόδοξη χτυπᾶ...


Το βιβλίο είναι αφιερωμένο στη μνήμη του πνευματικού μας μακαριστού π .Ηλία Αλευρά, του ανθρώπου που χάριτι και φιλανθρωπία Θεού, θα καθοδηγεί πνευματικά τα βήματά μας ως την στερνή μας πνοή. Μετά την αφηγηματική του βιογραφία που συμπεριλαμβανόταν στο προηγούμενο βιβλίο :" Πόσα χωράνε σε ένα Αμήν" , εδώ μεταξύ των λοιπών ιστοριών και θαυμασίων του Ζώντος Θεού, παρακολουθούμε με ιδιαίτερη συγκίνηση τις τελευταίες του Χριστοφόρες στιγμές ως το Αναστάσιμο ξόδι του τον Ιούλιο του 2021…
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ :
Ιεραποστολικό Σωματείο «Πρόμαχος Ορθοδοξίας»

Για παραγγελίες του βιβλίου του οποίου ( όπως συμβαίνει με όλες τις εκδόσεις του Προμάχου ) τα έσοδα θα διατεθούν αποκλειστικά για την ενίσχυση των δράσεων της συναλληλίας και την έκδοση -δωρεάν διανομή, όπου καρδιά Χριστιανική Ορθόδοξη χτυπά, ΔΩΡΕΑΝ , των Χαιρετισμών της Υπεραγίας Μητέρας μας Θεοτόκου, επικοινωνήστε

με ηλεκτρονικό μήνυμα στο: xairetismoitheotokou@gmail.com

είτε στο Τηλ επικοινωνίας: 6980 15 20 79

Ο Πρόμαχος Ορθοδοξίας αποτελεί μια αναγνωρισμένη από το Ελληνικό κράτος Ιεραποστολική συναλληλία-σωματείο που έχει ως μοναδικό σκοπό την ενίσχυση του κατηχητικού και ιεραποστολικού έργου της Μητέρας Ορθοδόξου Εκκλησίας. Τα τελευταία χρόνια δράσης του, έχουν εκδοθεί και διανεμηθεί ΔΩΡΕΑΝ( πλειστάκις με τα έξοδα αποστολής) πάνω από 1.000.000 βιβλαρίδια με τους Χαιρετισμούς της Υπεραγίας Θεοτόκου αλλά και πολλών ακόμα εκδόσεων-προσευχών και παρακλήσεων προς τον Σωτήρα Χριστό και τους Αγίους Του , όχι μόνο στην Ελληνική γλώσσα αλλά και σε λοιπές .
Μοναδική πηγή εσόδων για αυτό το εξαιρετικό και ευλογημένο έργο του Προμάχου Ορθοδοξίας αποτελούν οι ψυχωφελείς του εκδόσεις όλα τα έσοδα των οποίων δαπανώνται σχετικώς, αποκλειστικά και εξ ολοκλήρου. Στην δωρεά της συνδρομής-ενίσχυσης των Ιεραποστολικών του δράσεων αντιδωρείται κάθε καλαίσθητη και ουσιώδης έκδοση όπως αυτό το βιβλίο που ευχόμαστε να αναπαύσει ψυχές και να δοξάσει τον Τριαδικό μας Θεό!

Ας επιστρατεύσουμε λοιπόν όλοι το ευμήχανό μας προκειμένου να συνεχίσει να προσφέρει ο Πρόμαχος Ορθοδοξίας το Ιεραποστολικό του έργο !

Ν.Σκοπετέας/Ραδ.Εκπομπή Εν τω Φωτί Σου οψόμεθα Φως
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ