ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2021

Αρναούτογλου: Πολύ σοβαρή επιδείνωση του καιρού το Σάββατο (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:16:00 π.μ. | | |
Αρναούτογλου: Πολύ σοβαρή επιδείνωση του καιρού το Σάββατο (βίντεο)
Σημαντική επιδείνωση αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός την Παρασκευή και κυρίως το Σάββατο, σύμφωνα με τον προγνώστη, Σάκη Αρναούτογλου. 

Η κακοκαιρία θα ξεκινήσει από το βράδυ της Πέμπτης, όταν βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν σε αρκετές περιοχές της χώρας ενώ πυκνές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της βόρειας Στερεάς πάνω από τα 1.600 μέτρα αλλά και ορεινή Ήπειρο, Θεσσαλία και Μακεδονία.

Την Παρασκευή η κακοκαιρία θα ξεκινήσει και πάλι από τα δυτικά με βροχές και καταιγίδες και μάλιστα ίσως πέσουν χιόνια και σε περιοχές της Ηπείρου στα 800 μ. υψόμετρο. Στην υπόλοιπη Ελλάδα ο καιρός θα είναι καλός στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας.

Το Σάββατο λοιπόν, ο έμπειρος προγνώστης προειδοποιεί για πολύ σοβαρή επιδείνωση του καιρού με βροχές και ισχυρές καταιγίδες θα σημειωθούν σε όλα τα δυτικά – βορειοδυτικά τμήματα τις πρωινές ώρες ενώ πιο τοπικά θα είναι τα φαινόμενα στη βόρεια Ελλάδα. Πυκνές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν σε μεγάλα υψόμετρα της βορειοδυτικής Ελλάδας.

Μέχρι και το βράδυ του Σαββάτου οι βροχές στη δυτική Ελλάδα θα δυναμώσουν. Όπως τονίζει ο Σάκης Αρναούτογλου, οι κάτοικοι περιοχών της Δυτικής Ελλάδας πρέπει να δείξουν ιδιαίτερη προσοχή καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν πλημμύρες, αφού θα δεχτούν για ακόμη μια φορά αρκετό νερό σε ήδη κορεσμένα εδάφη. Την ίδια ώρα, μεγάλος είναι ο κίνδυνος για απότομη αύξηση της στάθμης χειμάρρων, ποταμών και κατολισθήσεων.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ