ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2022

Οριστικό: Κλειστά τα σχολεία και στο Δήμο Άργους Μυκηνών 24 και 25/1 λόγω κακοκαιρίας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:54:00 μ.μ. | | | |
Σχολεία κλειστά
Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακή 23 Ιανουαρίου υπό την προεδρεία του Δημάρχου Άργους Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσου και αφού εκτιμήθηκαν οι καιρικές συνθήκες ανακοινώθηκε η απόφαση που αφορά τα σχολεία του Δήμου Άργους Μυκηνών.

Αναλυτικά η απόφαση: 

"Με απόφαση του Δημάρχου Άργους Μυκηνών κ. Δημήτρη Καμπόσου αποφασίστηκε το κλείσιμο όλων των Δημοτικών Παιδικών και Βρεφονηπιακών σταθμών του Δήμου Άργους Μυκηνών , όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης (Α βάθμια και Β βάθμια) όλων των ΚΔΑΠ (Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών)την Δευτέρα 24/01/2022 και την Τρίτη 25/01/2022, λόγω των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων που θα επικρατήσουν στην χώρα μας και θα επηρεάσουν και την περιοχή μας, σύμφωνα με τις προβλέψεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, σε συνδυασμό με την υποχρέωση λόγω covid-19 να λειτουργούν οι σχολικές μονάδες με ανοιχτά παράθυρα.

Την Τρίτη 25/1 αφού εκτιμηθούν εκ νέου οι καιρικές συνθήκες, θα εκδοθεί ανακοίνωση για την λειτουργία ή μη, των σχολικών μονάδων τις επόμενες ημέρες της εβδομάδας."

«Σε ετοιμότητα ο Δήμος Άργους Μυκηνών για την επικείμενη κακοκαιρία»

Έκτακτη συντονιστική σύσκεψη πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 21 Ιανουαρίου, στο Δημαρχείο του Δήμου Άργους Μυκηνών υπό τον Δήμαρχο Άργους Μυκηνών κ.Δημήτρη Καμπόσο και τον Υπεύθυνο Πολιτικής Προστασίας κ. Γιώργο Δελογιάννη.

Στη σύσκεψη είχαν προσκληθεί και συμμετείχαν οι αντιδήμαρχοι Άργους Μυκηνών καθώς και εκπρόσωπος της ΔΕΥΑΑΡ-Μ.

Αντικείμενο της σύσκεψης ήταν η διασφάλιση του καλύτερου συντονισμού όλων των υπηρεσιών του Δήμου και της πολιτικής προστασίας για την αντιμετώπιση της επικείμενης κακοκαιρίας που προβλέπει η ΕΜΥ από το μεσημέρι του Σαββάτου (22-01-2022) από τα δυτικά και τα βόρεια, που βαθμιαία την Κυριακή (23-01-2022) θα επικρατήσει και στην υπόλοιπη χώρα, με κύρια χαρακτηριστικά:

• Τις κατά τόπους πυκνές χιονοπτώσεις
• Τη μεγάλη πτώση της θερμοκρασίας από βορρά προς νότο σταδιακά, της τάξης των 14-18 βαθμών Κελσίου και τον ισχυρό παγετό
• Τους πολύ θυελλώδεις βόρειους ανέμους, τοπικά σε επίπεδο θύελλας στο Αιγαίο
• Τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες

Το προσωπικό και τα μηχανήματα του Δήμου Άργους Μυκηνών, βρίσκονται σε ετοιμότητα ανέφερε ο Δήμαρχος κ. Δημήτρης Καμπόσος στην σύσκεψη.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ