ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022

2η Διεθνής Συνάντηση για την Εκπαίδευση στις Φυλακές

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:12:00 μ.μ. | |
ΦΥΛΑΚΕΣ ΣΥΜΠΟΣΙΟ
Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών "Δραματική Τέχνη και Παραστατικές Τέχνες στην Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση, του Τ.Θ.Σ, του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, διοργανώνει τη 2η Διεθνή Συνάντηση για την Εκπαίδευση στις Φυλακές με συμμετοχές από την Ελλάδα, τη Βρετανία, την Ιταλία, την Τουρκία και την Κύπρο. 

Από το 2014 δεκάδες μεταπτυχιακοί φοιτητές και άνθρωποι των Γραμμάτων και των Τεχνών έχουν ενισχύσει με την παρουσία τους το έργο της παιδαγωγικής ομάδας η οποία, με επικεφαλής την Ομότιμη Καθηγήτρια Άλκηστη Κοντογιάννη, δραστηριοποιείται στα δυο Καταστήματα Κράτησης της Αργολίδας., υλοποιώντας εκπαιδευτικά προγράμματα και δράσεις πολιτισμού. 

Συναντάμε με τον τρόπο αυτό τις προσπάθειες που γίνονται σε εθνικό και διεθνές επίπεδο για μια άλλη αντιμετώπιση του εγκλεισμού, για μια νέα ευκαιρία στη ζωή όσων βρέθηκαν πίσω από τα κάγκελα μιας φυλακής.

Τη Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2022 και ώρα 18:00 ξεκινά η δεύτερη συνάντηση την οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε στη σελίδα facebook και να κάνετε σχόλια και ερωτήσεις.

https://www.facebook.com/Συμπόσιο η εκπαίδευση στις φυλακές -INTER-dialogues - 101348722334146/
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ