ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2022

Μαλτέζος - Μαντζούνης: Στην Αργολίδα σε δυο χρόνια άλλαξαν πολλά (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:49:00 μ.μ. | | |
Μαλτέζος - Μαντζούνης: Στην Αργολίδα σε δυο χρόνια έγιναν πολλά (βίντεο)
Συνέντευξη τύπου παραχώρησαν ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Ιωάννης Μαλτέζος και ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Ιωάννης Μαντζούνης όπου αναφέρθηκαν στον απολογισμό των δύο ετών της θητείας τους στην Π.Ε. Αργολίδας, ενώ ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Πρόνοιας Δημήτρης Σχοινοχωρίτης έλειπε λόγω ασθενειας.
Ο κύριος Μαλτέζος αναφέρθηκε εκτενώς σε όλα τα έργα τα οποία έχουν υλοποιηθεί ή πρόκειται να υλοποιηθούν μέσα στο 2022.
Ακολουθεί η παρουσίαση των έργων με την σειρά που αναφέρθηκε ο κ. Μαλτέζος:
Ο κ. Μαντζούνης αναφέρθηκε στα αθλητικά έργα της Αργολίδας που υλοποιήθηκαν επί της θητείας του και σε αυτά που βρίσκονται σε πορεία υλοποίησης. 
Μετά τη συνεχή καταγραφή των αθλητικών χώρων προς αναβάθμιση και πάντα σε συνεργασία με τους δήμους για την περιφερειακή ενότητα Αργολίδας, τα έργα που έτρεξαν, υλοποιήθηκαν και άλλα που θα υλοποιηθούν το τρέχον έτος είναι τα εξής :

- Βελτιώσεις αγωνιστικών επιφανειών και αντικαταστάσεις χλοοτάπητα στα γήπεδα :

Γήπεδο Τολού

Γήπεδο Φιχτίων

Γήπεδο Αγίου Δημητρίου και Επιδαύρου (5×5)

Γήπεδο Ανυφίου, στο οποίο θα γίνουν συμπληρωματικά έργα με σκοπό τη νόμιμη αδειοδότησή του

Νέα αποδυτήρια box

Γήπεδο Κοιλάδας

Γήπεδο Φιχτίων

Γήπεδο Διδύμων

Κερκίδες 200 θέσεων στα γήπεδα Ν. Επιδαύρου, Πορτοχελίου, Ηλιοκάστρου και Λιμνών

Γήπεδα Ερμιόνης και Πορτοχελίου αντικατάσταση χλοοτάπητα και εκεί

Γήπεδο Νέου Ηραίου

Γήπεδο Μπόρσας (7×7)

Γήπεδο Μαλαντρενίου – Μυκηνών

- Παρέμβαση στο κλειστό γυμναστήριο Λυγουριού

- Έγινε παράδοση του ισοθερμικού καλύμματος στο ανοιχτό κολυμβητήριο Κωνσταντίνος Γκούβερης του δήμου Ναυπλιέων

- Ολοκληρώθηκε η ενεργειακή αναβάθμιση στο Κλειστο Γυμναστήριο Αγιας Τριάδας

- Η περιφέρεια Πελοποννήσου διέθεσε χιλιάδες rapid tests στους αθλητές και τις αθλήτριες, τους προπονητές και προχώρησε σε επιχορήγηση / χρηματοδότηση αθλητικών σωματείων εθνικών κατηγοριών για τα οδοιπορικά τους λόγω πανδημίας όπως ξεκίνησε και η διάθεση αθλητικού υλικού για τα σωματεία σε συνεργασία με τους δήμους

Τέλος, ενωσιακό γήπεδο στο ύψος της Ρέας και κλείνω με το μεγαλύτερο : κλειστό γυμναστήριο στο Κρανίδι, στο δήμο Ερμιονίδας.

Ο εχθρός μας είναι ο χρόνος, προσπαθούμε να κάνουμε τα λιγότερα δυνατά λάθη, τα έργα προέρχονται από το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων (Π.Δ.Ε), τους ιδίους πόρους και τους ΚΑΠ 20.

Στο νέο τεχνικό πρόγραμμα, έπειτα από εντολή του περιφερειάρχη, θα προστεθούν και άλλα και θα ανακοινωθούν στην επόμενη κατανομή από τον περιφερειάρχη. Προσπαθούμε στο τέλος η ζυγαριά να είναι δίκαιη και για τις 5 περιφερειακές ενότητες.

Θα υπάρξει δημιουργία ενιαίου Περιφερειακού αθλητικού και τουριστικού προϊόντος, το οποίο βασίζεται σε μακροπρόθεσμο πλάνο αθλητικής και τουριστικής ανάπτυξης μετά το τέλος της πανδημίας.

Σίγουρα με τον αθλητισμό δε χαράζουμε πολιτική, πολιτική χαράζουμε με τα μεγάλα έργα, π.χ η είσοδος του νομού μας επιτέλους στα Δερβενάκια, η μαρίνα Ναυπλίου, η άρδευση, η οδοποιία και γενικότερα η προσφορά ποιότητας και ασφάλειας, όπως οφείλουμε στους Πελοποννήσιους.

Κλείνοντας να πω ότι εδώ βρισκόμαστε χωρίς να γκρεμίζουμε και να μηδενίζουμε κανέναν, όμως η αυτοδιοίκηση έχει συνέχεια και το αποδεικνύουμε καθημερινά προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.

Παρακολουθήστε το βίντεο παρακάτω με ολόκληρη την συνεντευξη τύπου:
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ