ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2022

Καμπανάκι κινδύνου από τους εργαζόμενους στο Νοσοκομείο Ναυπλίου: Δεν θα μπορεί να λειτουργήσει...(βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:10:00 μ.μ. | | |
Σωματείο Εργαζομένων Νοσοκομείου Ναυπλίου
Σε κατάσταση ανησυχίας βρίσκονται οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Ναυπλίου και προειδοποιούν την τοπική κοινωνία για τις τρομερές δυσκολίες που θα προκύψουν στην λειτουργία της Νοσηλευτικής Μονάδας από την λήξη των συμβάσεων σε δεκάδες εργαζόμενους που στελεχώνουν σημαντικούς τομείς.
Μέλη του Σωματείου Εργαζομένων της Νοσηλευτικής Μονάδας Ναυπλίου μίλησαν στην κάμερα των Αργολικών Ειδήσεων και εξέφρασαν την έντονη ανησυχία τους για το μέλλον της λειτουργίας του Νοσοκομείου ύστερα από την λήξη των συμβάσεων των συναδέλφων τους στις 31/3, αλλά και από τις ελλείψεις σε Ιατρικό Προσωπικό.

Την Παρασκευή 21 Ιανουαρίου στις 13:00 το μεσημέρι στο προαύλιο του Νοσοκομείου Ναυπλίου θα πραγματοποιήσουν διαμαρτυρία για την κατάσταση που πάει να διαμορφωθεί, ενημερώνοντας τους απλούς πολίτες, τους Δημάρχους της περιοχής αλλά και τους Βουλευτές για την υποβάθμιση της παρεχόμενης φροντίδας υγείας που θα δημιουργήσουν οι λήξεις των συμβάσεων και ζητούν την μετατροπή τους σε αορίστου χρόνου.

Δείτε παρακάτω πως περιγράφουν την κατάσταση ο Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων της Ν.Μ. Ναυπλίου Βασίλης Μπαβέλας, ο Γραμματέας του Σωματείου Λαζανάς Κωνσταντίνος και η Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του Σωματείου Ιωάννα Αθανασούλα:
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ