ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2022

Επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Δημήτρη Σχοινοχωρίτη στην Ερμιονίδα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:48:00 μ.μ. | |
Δημήτρης Σχοινοχωρίτης στην Ερμιονίδα
Προγραμματισμένη επίσκεψη δέχτηκε χθες ο Δήμαρχος Ερμιονίδας από το νέο Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αργολίδας κ. Δημήτρη Σχοινοχωρίτη, τον εντεταλμένο Περιφερειακό Σύμβουλο σε θέματα Αθλητισμού κ. Γιάννη Μαντζούνη και υπηρεσιακούς παράγοντες.

Στη συζήτηση αναπτύχθηκαν και αναλύθηκαν θέματα μείζονος σημασίας για τον Δήμο μας τα οποία, θα υλοποιήσει η Περιφέρεια ή θα υλοποιηθούν από κοινού προς όφελος των πολιτών του Δήμου Ερμιονίδας.

Ο κ. Μαντζούνης ενημέρωσε πως, η αντικατάσταση του συνθετικού χλοοτάπητα των γηπέδων Πορτοχελίου και Ερμιόνης θα ολοκληρωθεί σε χρονικό διάστημα λιγότερο των οκτώ μηνών, που ορίζει η σύμβαση, ώστε τα γήπεδα αυτά να διατεθούν το συντομότερο δυνατό στους αθλητές των ομάδων μας. Αναφέρθηκε επίσης στην κατασκευή αποδυτηρίων στα γήπεδα Κοιλάδας και Διδύμων.
Διεξοδικά συζητήθηκαν με τον κ. Αντιπεριφερειάρχη, το θέμα του Αθλητικού Κέντρου στο Κρανίδι, το οποίο έχει δρομολογηθεί, και ο κόμβος στον περιφερειακό δρόμο Κρανιδίου – Πορτοχελίου που, όπως προέκυψε από την συζήτηση, η έναρξη των εργασιών είναι θέμα ημερών!

Πολύ σύντομα θα ξεκινήσει η αποκατάσταση του κρηπιδώματος στην περιοχή της Κόστας, καθώς αναμένεται μία τελευταία έγκριση που εκκρεμεί, από την Αποκεντρωμένη Περιφερειακή Διοίκηση στην Πάτρα.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στο θέμα του έργου της αποχέτευσης που εκτελείται στο Δήμο μας, στα προβλήματα που έχουν προκύψει, στην πορεία και στην ολοκλήρωση του.
Τέλος, θέματα πολιτισμού όπως το ρωμαϊκό ταφικό μνημείο, για το οποίο εκκρεμεί η υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Υπουργείου Πολιτισμού και της Περιφέρειας, και η συνέχιση των εργασιών στον Ιερό Ναό Ταξιαρχών Ερμιόνης, τέθηκαν στο τραπέζι της συζήτησης με σκοπό να δρομολογηθούν άμεσα!

Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με αυτοψίες στην Κόστα, στο βιολογικό σταθμό Κρανιδίου και στο χώρο που θα κατασκευαστεί το Αθλητικό Κέντρο Κρανιδίου, δωρεά του αείμνηστου Ηλία Φωστίνη.

Γραφείο Δημάρχου
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ