ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022

Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας: Σκληρή μάχη για να παραμείνει το δίκτυο του Νομού ανοιχτό

ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ
"Πραγματοποίησα ολονύχτια αυτοψία στο πλαίσιο των καθηκόντων μου ως Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αργολίδας, λόγω ισχυρής χιονόπτωσης στα πληγέντα τμήματα του νομού" αναφέρει ο κ. Δημήτρης Σχοινοχωρίτης.

 "Όλες οι δυνάμεις της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας βρίσκονται σε 24ωρη επιφυλακή, ήδη από τα ξημερώματα της 24ης Ιανουαρίου 2022, με παρεμβάσεις όπου χρειάζεται, κατά μήκος του επαρχιακού και κεντρικού οδικού δικτύου. 
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον συνάδελφο Εντεταλμένο Σύμβουλο Αθλητισμού κο Ιωάννη Μαντζούνη για την αμέριστη συνεργασία του και παρουσία του δίπλα μου όλο το 24ωρο, την Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας και την Πυροσβεστική Υπηρεσία , όλες τις υπηρεσίες και τις διευθύνσεις της Π.Ε. Αργολίδας, καθώς και τον Δήμο Άργους - Μυκηνών, τον Δήμο Ναυπλιέων, τον Δήμο Επιδαύρου και τον Δήμο Ερμιονίδας, για την άμεση ανταπόκριση και εύρυθμη συνεργασία με το αίσθημα ευθύνης και ετοιμότητας κατά τη διάρκεια των δύσκολων δύο ημερών. 
Ιδιαίτερα ευχαριστώ την Διευθύντρια της Δ/νσης Τεχνικών Έργων Κωνσταντίνα Καχριμάνη, τον Προϊστάμενο των Συγκοινωνιακών Έργων Σπύρο Μητροβγένη, την Προϊσταμένη του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας Μαρία Κακαράντζα και όλους τους οδηγούς και τους χειριστές μηχανημάτων της Π.Ε. Αργολίδας όπως και εξωτερικούς συνεργάτες, που δούλεψαν νύχτα ημέρα αδιάκοπα δίνοντας σκληρή μάχη για να παραμείνει το δίκτυο του Νομού ανοιχτό χωρίς προβλήματα." τονισε ο κ. Σχοινοχωρίτης
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ