ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2022

Δίπλα στο Μουσικό Σχολείο Αργολίδας η Σπυριδούλα Σπανού βελτιώνοντας τις υποδομές του

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:56:00 μ.μ. | | |
Μουσικό Σχολείο Αργολίδας
Η αρμόδια Αντιδήμαρχος της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων και Μελετών του Δήμου Άργους Μυκηνών, Σπυριδούλα Σπανού πρόσφατα πραγματοποίησε με τους πολιτικούς μηχανικούς της υπηρεσίας κ. Σούρσο Κων/νο & κ. Παπάζογλου Χρήστο, επίσκεψη στο Μουσικό Σχολείο Αργολίδας κατόπιν της ολοκλήρωσης εργασιών του εργολάβου που είχε αναλάβει το έργο: «ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ – ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ».
 
Στο χώρο του σχολείου τους υποδέχθηκαν η Διευθύντρια του Μουσικού Σχολείου Ελισάβετ Χατζηνικολάου, ο εκπαιδευτικός Ψύχας Παναγιώτης , ο Αντιδήμαρχος Άργους Μυκηνών, Χρήστος Πετσέλης που είναι όλα αυτά τα χρόνια αρωγός του Μουσικού Σχολείου & ο πρόεδρος της Κοινότητας Προσύμνης Μπινιάρης Γιώργος όπου και εδρεύει το Μουσικό Σχολείο Αργολίδας.
Στα πλαίσια του παραπάνω έργου πραγματοποιήθηκαν οι ακόλουθες εργασίες:
-Εσωτερικές διαμορφώσεις αιθουσών και γραφείων με τοιχοποιία ξηράς δόμησης (τοίχοι γυψοσανίδας με ηχομόνωση και ορισμένες νέες πόρτες, όπου απαιτούνταν).
-Αποξήλωση εξωτερικών κουφωμάτων και αντικατάστασή τους με νέα θερμομονωτικά.
-Αποξήλωση σαθρών εξωτερικών επιχρισμάτων και ανακατασκευή τους.
-Μαρμαροποδιές στα στηθαία του δώματος.
-Εσωτερικοί και εξωτερικοί χρωματισμοί.
-Αντικατάσταση των θερμαντικών σωμάτων του συστήματος θέρμανσης με χρήση ζεστού νερού.
-Αντικατάσταση του συνόλου των εσωτερικών φωτιστικών σωμάτων.
-Νέα ηλεκτρολογικά δίκτυα (πίνακες, καλωδιώσεις).
-Πλήρη ανακαίνιση υφιστάμενου κτηρίου βοηθητικών χώρων και διαμόρφωσή του σε σχολικές αίθουσες, WC και αποθηκευτικό χώρο. 
Ειδικότερα, οι εργασίες περιλαμβάνουν την κατασκευή εξωτερικών και εσωτερικών τοιχοποιιών (με προδιαγραφές ηχομόνωσης & θερμομόνωσης), την υγρομόνωση και θερμομόνωση του δώματος, την κατασκευή νέου χώρου WC, ο οποίος εξυπηρετεί ΑΜΕΑ, την κατασκευή δαπέδου με επίστρωση πλακιδίων, την τοποθέτηση νέων θερμομονωτικών εξωτερικών κουφωμάτων αλουμινίου, εσωτερικούς και εξωτερικούς χρωματισμούς, εργασίες εσωτερικών και εξωτερικών ηλεκτρολογικών δικτύων.

Ο Δήμαρχος Δημήτρης Καμπόσος και η Δημοτική Αρχή Δήμου Άργους Μυκηνών βρίσκονται δίπλα στο εκπαιδευτικό προσωπικό και το μαθητικό πληθυσμό του Μουσικού Σχολείου Αργολίδας βελτιώνοντας τις υποδομές του και κατ’ επέκταση την εκπαιδευτική διαδικασία .
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ