ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022

Εξασθένησε η "Ελπίς" στην Αργολίδα - Πόσο έπεσε τη νύχτα η θερμοκρασία - Τι καιρό θα κάνει σήμερα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:12:00 π.μ. | | | | |
Η "Ελπίς" στην Αργολίδα
Με τσουχτερό κρύο ξημέρωσε η Τρίτη στην Αργολίδα, ενώ η κακοκαιρία "Ελπίς" δεν έπληξε το νόμο με την σφοδρότητα που αναμενόταν σύμφωνα με τις προβλέψεις.
 
Τα όποια χιόνια έπεσαν ηταν στα ορεινά αλλά και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο στα Βόρεια - Βορειοανατολικά του νομού.

Στον κάμπο η θερμοκρασία τη νύχτα της Δευτέρας και το πρωί της Τρίτης 25 Ιανουαρίου δεν έπεσε κάτω από το μηδέν, ανακουφίζοντας τους αγρότες.
Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία για σήμερα Τρίτη αναμένονται κατά περιόδους έντονες χιονοπτώσεις στις Σποράδες, την Εύβοια, την ανατολική Θεσσαλία (κυρίως Μαγνησία), την ανατολική Στερεά, την ανατολική Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Ωστόσο, από τις μεσημεριανές ώρες και ειδικότερα από τα βόρεια σταδιακά θα εξασθενήσουν.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί εντάσεως 5 με 7 μποφόρ και στο Αιγαίο αναμένεται να φτάσουν 8 με 9 μποφόρ. Από το απόγευμα, σταδιακά, θα κοπάσουν.

Η θερμοκρασία, για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα, θα διατηρηθεί σε πολύ χαμηλά επίπεδα. Οι μέγιστες τιμές δεν θα ξεπεράσουν στα δυτικά και τα νησιά τους 8 με 9 βαθμούς και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τους 3 με 5 βαθμούς Κελσίου. Παγετός θα σημειωθεί στα ηπειρωτικά, ο οποίος θα είναι κατά τόπους ισχυρός ενώ στα βορειοδυτικά προβλέπεται να είναι ολικός.

ΑΘΗΝΑ
Καιρός: Στην πρωτεύουσα αναμένονται νεφώσεις με κατά περιόδους έντονες χιονοπτώσεις. Ωστόσο, από το μεσημέρι και μετά αναμένεται βαθμιαία εξασθένηση. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 6 με 7 μποφόρ και στα ανατολικά τοπικά 8. Ύφεση των ανέμων, αναμένεται από το απόγευμα. Θερμοκρασία: Από 00 έως 03 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος αναμένεται ο καιρός στην συμπρωτεύουσα με παροδικές νεφώσεις το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -02 έως 04 βαθμούς Κελσίου.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες αναμένονται από το μεσημέρι στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Άνεμοι: Βόρειοι 4 με 6 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί το πρωί τοπικά έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 05 έως 04 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία το θερμόμετρο θα δείξει από 10 έως -01 βαθμό Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Παροδικές νεφώσεις αναμένονται τις πρωινές ώρες και βαθμιαία ο καιρός θα εξελιχθεί σε αίθριος. Άνεμοι: Βορειοανατολικοί 5 με 7 και από το απόγευμα βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από -01 έως 08 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο το θερμόμετρο θα δείξει από-08 έως 04 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Αναμένονται νεφώσεις με χιονοπτώσεις που θα είναι κατά τόπους πυκνές στις Σποράδες, την ανατολική Θεσσαλία (κυρίως Μαγνησία), την ανατολική Στερεά και την ανατολική Πελοπόννησο. Βαθμιαία εξασθένηση προβλέπεται από το μεσημέρι και από τα βόρεια. Άνεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 7 με 8 και στα ανατολικά 9 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση από το απόγευμα. Θερμοκρασία: Από -03 έως 03 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια, ωστόσο, η ελάχιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
Καιρός: Αναμένονται νεφώσεις με χιονοπτώσεις που θα είναι κατά τόπους πυκνές και από το βράδυ στις Κυκλάδες βαθμιαία θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν με βόρειες διευθύνσεις 7 με 8 μποφόρ με μικρή εξασθένηση από το βράδυ. Θερμοκρασία: Από 01 έως 09 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ - ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Καιρός: Προβλέπονται νεφώσεις με χιονοπτώσεις που θα είναι κατά τόπους πυκνές ενώ από το απόγευμα βαθμιαία θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 7 με 8 μποφόρ και τοπικά στα βόρεια 9 με μικρή εξασθένηση από το απόγευμα. Θερμοκρασία: Από 02 έως 09 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια θα είναι 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ