ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2022

Στην τελική ευθεία ο απομακρυσμένος έλεγχος διαρροών στο δίκτυο ύδρευσης του Δήμου Επιδαύρου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:08:00 μ.μ. |
Στην τελική ευθεία ο απομακρυσμένος έλεγχος διαρροών στο δίκτυο ύδρευσης του Δήμου Επιδαύρου
Η χρονιά έκλεισε για το Δήμο Επιδαύρου, όσον αφορά τα έργα, με τον καλύτερο τρόπο! Η ενταγμένη πρόταση για τον τηλεέλεγχο - τηλεμετρία στην ύδρευση, μετά τις απαραίτητες διορθώσεις και αλλαγές βγήκε στον "αέρα"!

Ο Δήμαρχος Επιδαύρου Τάσος Χρόνης ανέφερε: "Το μεγάλο έργο προϋπολογισμού 3.800.000 περίπου, το οποίο εντάχθηκε στις 27 /11/ 2020 στο πρόγραμμα "Αντώνης Τρίτσης", θα λειτουργήσει προς όφελος όλου του Δήμου με σοβαρα περιβαλλοντικα (εξοικονόμηση νερού και ενέργειας) και σύγχρονα ψηφιακά κριτήρια!

Ευχαριστούμε το Δίκτυο Πόλεων (ΔΕΠΑΝ) για την αμέριστη βοήθεια ώστε να προχωρήσει με ασφάλεια και ολοκληρωμένα ο φάκελος του έργου.
 
Η ΔΕΠΑΝ έκανε προγραμματικη σύμβαση με την ΔΕΥΑ Επιδαύρου και ανέλαβε αρκετά κομμάτια της πρότασης τόσο μέχρι τώρα όσο και μέχρι την ολοκλήρωση της πράξης, καθώς οι υποστελεχωμενες υπηρεσίες μας δεν μας το επιτρέπουν!

Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΕΠ Γιώργος Παύλου , όλο το Δ.Σ. και φυσικά οι εργαζόμενοι ακολουθούν τον αρχικό σχεδιασμό για εξυγίανση και εξορθολογισμο της επιχείρησης αλλά και της χρήσης νερού, με απτά αποτελέσματα, μεσα από καθημερινό αγώνα, τα τελευταία δύο χρόνια!

Στις αρχές του 2022 αναμένουμε να προκηρυχθούν και τα υπόλοιπα μεγάλα έργα, ώστε εντός του έτους να ξεκινήσουν οι εργασίες των αναδόχων."
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ