ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2022

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας αναζητείται ο νταής που είχε μαχαιρώσει την πρώην σύντροφό του στο Άργος (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:01:00 π.μ. | | |
Απόπειρα ανθρωποκτονίας
Ακόμη ένα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής στην Αργυρούπολη με θύμα μία 40χρονη γυναίκα. Ο φερόμενος ως δράστης ξυλοκόπησε άγρια τη σύντροφό του μέσα στο διαμέρισμα όπου διέμεναν. 

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 46χρονος άνδρας είναι δάσκαλος πολεμικών τεχνών και το 2015 στο Άργος είχε επιτεθεί σε άλλη σύντροφό του με μαχαίρι.

Ο ίδιος τότε είχε εξαφανιστεί και σημειώνεται πως είχε κατηγορηθεί για επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Στην εντατική η γυναίκα

Η 40χρονη ύστερα από την άγρια επίθεση νοσηλεύεται στην ΜΕΘ του νοσοκομείου Ευαγγελισμός και δίνει μάχη για τη ζωή της. Όπως μετέδωσε νωρίτερα η ΕΡΤ, ο δράστης ξυλοκόπησε άγρια την σύντροφό του με μπουνιές στο κεφάλι ενώ στη συνέχεια ο ίδιος ειδοποίησε συγγενικό του πρόσωπο για το τι ακριβώς έχει συμβεί και έτσι, το συγγενικό αυτό πρόσωπο, ενημέρωσε τις Αρχές. Ωστόσο μέχρι να φτάσει η ΕΛ.ΑΣ στο σημείο ο δράστης είχε εξαφανιστεί.

Ο δράστης αναζητείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Ενώ την υπόθεση είχε αναλάβει αρχικά το τμήμα ενδοοικογενειακής βίας στο τμήμα Αλίμου πλέον η δικογραφία περασε στη υποδιεύθυνση νοτιοανατολικης Αττικής, όπου έχει σχηματιστεί δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε βάρος του φερόμενου ως δράστη, ο οποίος αναζητείται.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ