ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2022

Την απόκτηση του επιθετικού Δημήτρη Μπουρούς ανακοίνωσε η Ένωση Ερμιονίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:42:00 π.μ. | |
Την απόκτηση επιθετικού του Δημήτρη Μπουρούς ανακοίνωσε η Ερμιονίδα
Μια σημαντική μεταγραφή πραγματοποίησε η Ερμιονίδα, καθώς απέκτησε τον Δημήτρη Μπουρούς. Ο 28χρονος επιθετικός αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον ΑΟ Υπάτου, ενώ έχει παίξει στα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ, την Καλλονή, τον Αιολικό και αρκετές ακόμα ομάδες στη Γ’ Εθνική.


Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Δημήτρη Μπουρού μέχρι το τέλος της σεζόν 2021-2022.

Ο έμπειρος επιθετικός, με θητεία στη Super League και σε ομάδες των εθνικών πρωταθλημάτων, αγωνιζόταν στον ΑΟ Υπάτου, σύλλογος που πρωταγωνιστεί στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Η ομάδας μας ήρθε σε συμφωνία με τον σύλλογο της Βοιωτίας για την πολύ σημαντική μετεγγραφή του 28χρονου στράικερ.

Ο Δημήτρης Μπουρούς γεννήθηκε στις 23 Φεβρουαρίου 1993 στη Μυτιλήνη, όπου και έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στα Λιονταράκια. Στη συνέχεια μετακόμισε στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ, όπου αγωνίστηκε στην U20, και ακολούθησε η Unterath U19 στη Γερμανία.

Επέστρεψε στην Ελλάδα για την ΑΕΛ Καλλονής με την οποία το 2012 υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο, φτάνοντας να αγωνιστεί μέχρι και τη Super League. Ανήκε στην ομάδα της Μυτιλήνης έως την περίοδο 2015-16.

Στις εθνικές κατηγορίες έχει φορέσει, επίσης, τις φανέλες των Αιολικού Μυτιλήνης (τις σεζόν 2016-17, 2017-18 και 2019-20) ΑΟ Κύμης, Διαγόρα Ρόδου, Πανθηραϊκού, Αίαντα Σαλαμίνας.

Καλωσορίζουμε τον Μπουρού στην οικογένεια της ΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ και του ευχόμαστε υγεία, επιτυχίες και επίτευξη των κοινών μας στόχων.

Δημήτρη καλώς ήρθες στον σύλλογό μας!».
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ