ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2022

Τ.Χειβιδόπουλος: Μια νέα εποχή για το Χάντμπολ στην Αργολίδα ξεκινάει... (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:28:00 π.μ. | | |
Τ.Χειβιδόπουλος: Μια νέα εποχή για το Χάντμπολ στην Αργολίδα ξεκινάει... (βίντεο)
Την Τετάρτη 5 Ιανουαρίου  ολοκληρώθηκε με την υπογραφή του σχετικού συμφωνητικού η μεταφορά της έδρας της Μεσογειακής Συνομοσπονδίας Χειροσφαίρισης από την Ρώμη στο Ναύπλιο.

Πλέον το Ναύπλιο, η Αργολίδα, η Πελοπόννησος είναι το κέντρο του Μεσογειακού Χάντμπολ.

Πλέον το Ναύπλιο, η Αργολίδα, η Πελοπόννησος θα προβάλλονται σε όλες τις χώρες της Μεσογείου μέσα από τις εκδηλώσεις της MHC.

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά :

Τον Δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστουρο για την συνεργασία που οδήγησε στην μεγάλη επιτυχία της μεταφοράς της MHC από την Ρώμη στο Ναύπλιο , τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα και τον Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Γιάννη Μαλτέζο για την υποστήριξη της προσπάθειας μας.

Τον πρόεδρο της MHC Zoran Radoicic , τον Γεν. Γραμματέα Κώστα Σταματιάδη και το ΔΣ της MHC, για την εμπιστοσύνη και την αποδοχή της πρότασης.

Τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Ελλάδας Κώστα Γκαντη και τους συναδέλφους στο ΔΣ για την υποστήριξη.

Τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενακη για την παρουσία του και την ουσιαστική στήριξη της μεταφοράς της έδρας της Μεσογειακής Συνομοσπονδίας Χειροσφαίρισης στην Ελλάδα και το Ναύπλιο.

Όλους όσους δούλεψαν σκληρά για την σημερινή εκδήλωση και συνολικά για την προσπάθεια μας και ιδιαίτερα την πρόεδρο του ΔΟΠΠΑΤ Μαρία Ράλλη και τους συνεργάτες του Δημάρχου.

Δυστυχώς ο Covid δεν μας επέτρεψε να διοργανώσουμε μια λαμπρή εκδήλωση, αντάξια του τεράστιας σημασίας για το Χάντμπολ , το Ναύπλιο και την Αργολίδα γεγονότος, της μεταφοράς της έδρας της Μεσογειακής Συνομοσπονδίας Χειροσφαίρισης , της μοναδικής διεθνούς ομοσπονδίας με έδρα την Ελλάδα .

Θα γίνει μόλις το επιτρέψουν οι υγειονομικές συνθήκες πολύ σύντομα.

Από αύριο ξεκινάμε να σχεδιάζουμε όλοι μαζί το πρόγραμμα των εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν στο Ναύπλιο , την Αργολίδα , την Πελοπόννησο από την MHC.

Μια νέα εποχή για το Χάντμπολ στην Αργολίδα ξεκινάει......

Τάσος Χειβιδόπουλος
Γενικός Γραμματέας 
Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Ελλάδος
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ