ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022

Γιάννης Τσαμαδός: Ο Δήμος Ερμιονίδας απέδειξε ότι μπορεί με τις δυνάμεις του να ανταποκριθεί σε κάθε πρόκληση

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:03:00 μ.μ. | |
Πολιτική Προστασία Δήμου Ερμιονίδας
"Ολοκλήρωσε σήμερα η Πολιτική Προστασία του Δήμου Ερμιονίδας το έργο της.  Χθες κατάφερε να διατηρήσει τον δρόμο από Δίδυμα έως διασταύρωση Καρατζά παρά την σφοδρή χιονόπτωση ανοικτό με διέλευση χωρίς αλυσίδες μέχρι τις 21:00. 

Μετά η διέλευση επιτρεπόταν με αλυσίδες για λόγους ασφαλείας. 

Σήμερα από τις 05:30 η Πολιτική Προστασία επιχειρούσε στον ανωτέρω δρόμο και στις 10:00 τον παρέδωσε ασφαλή στην χρήση των πολιτών καθώς και τους δρόμους προς τα χωριά μας Λουκαϊτι Ηλιόκαστρο και Ράδο.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τον προϊστάμενο της Υπηρεσίας Καθαριότητας Βασίλη Πασιαλή τους υπαλλήλους της Υπηρεσίας καθαριότητας Θεώδορο Κοκκίνη, Νίκο Αντουλινάκη, Σταμάτη Τσιρτσίκο, Κώστα Κοξίδη, Γιώργο Κυπραίο,Νίκο Κάβουρα για την αμέριστη προσφορά τους καθώς και τους ιδιώτες εργολάβους για την πολύτιμη βοήθεια τους. Χθές για 14 ώρες και σήμερα ομοίως βρέθηκαν στο πλευρό μου και βοήθησαν να φέρουμε αυτό το αποτέλεσμα. 
Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Διοικητή του Α.Τ. Ερμιονίδας Χρήστο Μπίμπα καθώς και τους αστυνομικούς που ήταν παρόντες μέρα και νύκτα και βοήθησαν στην ρύθμιση της κυκλοφορίας, επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω και τους άνδρες του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Κρανιδίου για την συνεχή παρουσία τους και την βοήθεια τους στον απεγκλωβισμό αυτοκινήτων καθώς επίσης και τον θυροφυλλακα Θεοδωρο Σταγια για την βοήθεια του.

Με την συνεργασία όλων επιτυγχάνεται τέτοιο αποτέλεσμα. Παρών και χθες μέχρι αργά και σήμερα από τις πρώτες πρωινές ώρες και ο Δήμαρχος Ερμιονίδας Γιάννης Γεωργόπουλος όπου μας ενθάρρυνε και μας συμβούλευε. 
Για μία ακόμη φορά ο Δήμος Ερμιονίδας απέδειξε ότι μπορεί με τις δυνάμεις του να ανταποκριθεί σε κάθε πρόκληση. "

Ο Αντιδήμαρχος Γιάννης Τσαμαδός.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ