ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2022

Ποιους ανέδειξαν οι δημαιρεσίες στο Δήμο Ερμιονίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 2:06:00 μ.μ. | |
Ποιους ανέδειξαν οι δημαιρεσίες στο Δήμο Ερμιονίδας
Πραγματοποιήθηκαν χθες, Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2022 σε ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, εκλογές για την ανάδειξη του νέου Προεδρείου του Δ.Σ., καθώς και των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

Έπειτα από την εισήγηση του Δημάρχου, νέα Πρόεδρος του Δ.Σ. εκλέχτηκε η δημοτική σύμβουλος της πλειοψηφίας κα Ελένη Γκαμίλη – Σιάνα. Αντιπρόεδρος του Δ.Σ., προτεινόμενος από την πλευρά της μείζονος αντιπολίτευσης, εκλέχθηκε ο δημοτικός σύμβουλος Ιωάννης Ρούσσης και Γραμματέας του Δ.Σ. επανεκλέχτηκε από την ελάσσονα αντιπολίτευση, ο δημοτικός σύμβουλος Ιωάννης Δαγρές.

Στη συνέχεια κα έπειτα από την ανάληψη των καθηκόντων του νέου Προεδρείου, ακολούθησε η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη των μελών της Οικονομικής Επιτροπής. Από τον συνδυασμό του Δημάρχου εκλέχτηκαν ως τακτικά μέλη οι δημοτικοί σύμβουλοι Ελένη Γκαμίλη – Σιάνα και Γεώργιος Τσεγκής και ως αναπληρωματικά μέλη οι δημοτικοί σύμβουλοι Αριστείδης Μπίμπας και Γεώργιος Πιτσάς, από τη ΔΥ.ΣΥ.ΕΡ. ως τακτικό μέλος ο δημοτικός σύμβουλος Ιωάννης Αντωνόπουλος και ως αναπληρωματικό μέλος ο δημοτικός σύμβουλος Ιωάννης Ρούσσης και από την ΠΡΟ.ΣΥ.ΕΡ. ως τακτικό μέλος ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτριος Μίζης και ως αναπληρωματικό μέλος ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της ΠΡΟ.ΣΥ.ΕΡ. Αναστάσιος Λάμπρου.

Για την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής, εκλέχτηκαν από την πλειοψηφία ως τακτικά μέλη οι δημοτικοί σύμβουλοι Εμμανουήλ Μαχαίρας και Γεώργιος Πιτσάς και ως αναπληρωματικά μέλη οι δημοτικοί σύμβουλοι Αριστείδης Μπίμπας και Ελένη Γκαμίλη – Σιάνα, από τη ΔΥ.ΣΥ.ΕΡ. ως τακτικό μέλος η δημοτική σύμβουλος Άννα Στρίγκου – Φωστίνη και ως αναπληρωματικό μέλος ο δημοτικός σύμβουλος Γεώργιος Μαυραγάνης και από την ΠΡΟ.ΣΥ.ΕΡ. ως τακτικό μέλος ο δημοτικός σύμβουλος Ιωάννης Κρητσωτάκης και ως αναπληρωματικό μέλος ο δημοτικός σύμβουλος Ιωάννης Δαγρές.

Γραφείο Δημάρχου
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ