ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2022

Ενημέρωση από το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Εργαζομένων Τουρισμού Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:41:00 μ.μ. | |
Ενημέρωση από το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Εργαζομένων Τουρισμού Ναυπλίου
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Εργαζομένων Τουρισμού Ναυπλίου, ανακοινώνει στα μέλη του, ότι όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, οι αιτήσεις επαναπρόσληψης στα Ξενοδοχεία, θα γίνονται μέσω του Σωματείου μας.


Οι αιτήσεις θα γίνονται καθημερινά από 11-1-2022 ημέρα Τρίτη και ώρες 10 π.μ. μέχρι 1 μ.μ, μέχρι και στις 26-1-2022 ημέρα Τετάρτη , στα γραφεία του Σωματείου στο Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου (25ης Μαρτίου 2) εκτός Σαββάτου και Κυριακής .

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι ,

Μετά την 14/2000 απόφαση του Αρείου Πάγου κατοχυρώνεται το δικαίωμα της επαναπρόσληψης στο Ξενοδοχείο που εργαστήκατε και πρέπει όλοι να κάνετε τις αιτήσεις σας μέσω του Σωματείου . Πολλοί συνάδελφοι όλα αυτά τα χρόνια δεν ακολουθούσαν αυτή την διαδικασία, όμως όλοι είδαμε φέτος με τις αναστολές της σύμβασης που προέκυψαν λόγω της Πανδημίας πόσο σημαντικό είναι να τα έχουμε κάνει όλα νόμιμα και επειδή και το 2022 προβλέπεται αρκετά δύσκολο, είναι επιτακτική ανάγκη να τηρήσουμε την διαδικασία. Περισσότερες πληροφορίες στο Εργατικό Κέντρο στο τηλέφωνο 2752028141.


ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

        Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ             Η ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΑΘ. ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ         ΜΕΝΕΛΙΑ ΜΠΑΡΟΥ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ