ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2022

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λ. Αυγενάκης στο Ναύπλιο για την μεταφορά της Μεσογειακής Ομοσπονδίας Χάντμπολ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:29:00 μ.μ. | | |
Ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λ. Αυγενάκης στο Ναύπλιο για την μεταφορά της Μεσογειακής Ομοσπονδίας Χάντμπολ
Στο Ναύπλιο θα βρεθεί την Τετάρτη το μεσημέρι ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λ. Αυγενάκης για την οριστική μεταφορά της Μεσογειακής Ομοσπονδίας Χάντμπολ στην Πρωτεύουσα της Αργολίδας.

Η ανακοίνωση του Δήμου Ναυπλιέων:

"Ο Δήμος Ναυπλιέων θα βρίσκεται για άλλη μια φορά στο επίκεντρο των αθλητικών εξελίξεων αφού αύριο, Τετάρτη 5 Ιανουαρίου του 2022 στις 12:00 στο Βουλευτικό, θα ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταφορά της έδρας της Μεσογειακής Συνομοσπονδίας Χειροσφαίρισης (Mediterranean Handball Confederation) από την Ρώμη στο Ναύπλιο με την υπογραφή του σχετικού μνημονίου από τον Δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτριο Κωστούρο και τους εμπλεκόμενους φορείς παρουσία του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη.

Την αυριανή εκδήλωση θα τιμήσουν με την παρουσία τους ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, ο Πρόεδρος της MHC Zoran Radojicic με τον Γενικό Γραμματέα της MHC Κώστα Σταματιάδη και τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Ελλάδας. (Ο.Χ.Ε.) Κώστα Γκαντή, παρουσία του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη , και του Αντιπρόεδρου της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Στέλιου Αγγελούδη."
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ