ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2022

Αργολίδα: Βελτιωμένος καιρός - Χαμηλές θερμοκρασίες το πρωί και τη νύχτα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:11:00 π.μ. | | |
ΗΛΙΟΦΑΝΕΙΑ
Βελτιωμένος ο καιρός για σήμερα Σάββατο 15 Ιανουαρίου στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας και στην Αργολίδα με μικρή άνοδο της θερμοκρασίας και παγετό νωρίς το πρωί και τη νύχτα. 

Οι νεφώσεις θα περιοριστούν στα ανατολικά ηπειρωτικά, τις Σποράδες, την Εύβοια, τις Κυκλάδες και την Κρήτη. Τέλος, οι άνεμοι θα είναι βόρειοι που τοπικά θα φτάσουν έως τα 7 μποφόρ.

Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία για σήμερα Σάββατο αναμένεται αίθριος καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις που βαθμιαία στα ανατολικά ηπειρωτικά, τις Σποράδες, την Εύβοια, τις Κυκλάδες και την Κρήτη κατά τη διάρκεια της ημέρας θα αυξηθούν. Η ορατότητα τις πρώτες πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν με κατεύθυνση βόρεια εντάσεως 4 με 6 μποφόρ και βαθμιαία στο Αιγαίο έως 7.Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο, ωστόσο τις πρώτες πρωινές και βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά θα σημειωθεί κατά τόπους παγετός.

Αναλυτικά ο καιρός σε όλη την Ελλάδα

ΑΤΤΙΚΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος, αναμένεται ο καιρός στην πρωτεύουσα. Από το μεσημέρι, όμως, θα αναπτυχθούν νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 και βαθμιαία βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 04 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός στην συμπρωτεύουσα. Άνεμοι: Βόρειοι, βορειοδυτικοί 4 με 5μποφόρ και πρόσκαιρα μέχρι το μεσημέρι 6. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 02 έως 10 βαθμούς Κελσίου.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Καιρός: Στη Θράκη και την Χαλκιδική αναμένονται λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες. Στις υπόλοιπες περιοχές, ωστόσο, ο καιρός θα είναι αίθριος. Άνεμοι: Στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ και πρόσκαιρα το πρωί στο Θρακικό εντάσεως έως 6 μποφόρ. Στις υπόλοιπες περιοχές οι άνεμοι θα είναι βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και μέχρι το μεσημέρι στην κεντρική Μακεδονία έως 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 05 έως 11 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη θα είναι τοπικά 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Γενικά αναμένεται αίθριος με λίγες τοπικές νεφώσεις τις πρωινές ώρες. Άνεμοι: Βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και βαθμιαία ανατολικοί βορειοανατολικοί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 04 έως 15 βαθμούς Κελσίου και στο εσωτερικό της Ηπείρου από 04 έως 10 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός, βαθμιαία, όμως, θα αναπτυχθούν νεφώσεις και είναι πιθανό να σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές. Άνεμοι: Βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ και βαθμιαία βορειοανατολικοί. Το θερμόμετρο θα δείξει από 02 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη θερμοκρασία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
Καιρός: Αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές στην Κρήτη από τις απογευματινές ώρες. Άνεμοι: Βορειοδυτικοί 4 με 5 και βαθμιαία από το μεσημέρι βόρειοι 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 07 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ - ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Καιρός: Γενικά αίθριος αναμένεται ο καιρός. Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και βαθμιαία τοπικά έως 7. Θερμοκρασία: Από 06 έως 12 και στα Δωδεκάνησα έως 16 βαθμούς Κελσίου.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ