ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2022

Λυκοσκούφης - Κοντός: Φτάνει πια με την παρακμή!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:35:00 μ.μ. | |
Λυκοσκούφης - Κοντός
Με λύπη και αποτροπιασμό γίναμε μάρτυρες της χυδαίας ανάρτησης του ειδικού συνεργάτη του Δημάρχου Άργους Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσου, ο οποίος ξερνώντας ακραίο μίσος, σεξισμό και μισογυνισμό, προέβη σε ανυπόστατες κατηγορίες για την 24χρονη η οποία με παρρησία κατήγγειλε τον ομαδικό βιασμό της από γόνους εύπορης οικογένειας στη Θεσσαλονίκη. 

Δυστυχώς τα τελευταία δώδεκα χρόνια, παρόμοιες συμπεριφορές και πολιτικές τοποθετήσεις εν γένει, έχουν καταστεί κανόνας για το περιβάλλον του Δημάρχου. 

Συμπεριφορές που ενώ προσβάλουν το σύνολο των δημοτών αναπαράγονται αφού οι εκλεκτοί χαίρουν της απόλυτης προστασίας του Δημάρχου. 

Κι αυτή ακριβώς η απόλυτη προστασία επιβεβαιώθηκε και σήμερα, με την άρνηση του Δημάρχου να πάψει τον συγκεκριμένο ειδικό συνεργάτη που αποτελεί προσωπική του επιλογή, από κάθε καθήκον του στο Δήμο Άργους Μυκηνών, ακόμα και μετά την τεράστια έκταση που έλαβε το περιστατικό και την γενικη αποδοκιμασία σε πανελλήνιο επίπεδο. 

Η φαρισαϊκού τύπου διάκριση μεταξύ καθηκόντων και προσωπικών απόψεων δεν μπορεί να πείσει κανέναν. Απαιτούμε την άμεση παραίτηση του συγκεκριμένου από κάθε καθήκον στο Δήμο μας διαφορετικά την απόλυτη ευθύνη για τον πανελλαδικό διασυρμό του τόπου μας την επωμίζεται ο ίδιος ο Δήμαρχος! 

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Δ. Άργους-Μυκηνών 
Γιάννης Λυκοσκούφης Νίκος Κοντός
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ