ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2022

Handball Premier: Στη μάχη της Β΄ φάσης ρίχνεται το Σάββατο ο Διομήδης Άργους

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:40:00 μ.μ. | | | |
Στη μάχη της Β΄ φάσης στη Handball Premier ρίχνεται το Σάββατο ο Διομήδης Άργους
Τον Α.Ε.Σ.Χ. Πυλαίας υποδέχεται το Σάββατο 22 Ιανουαρίου ο Διομήδης Άργους για την 1η αγωνιστική της Β Φάσης στη Handball Premier.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο της Νέας Κίου στην Αργολίδα με ώρα έναρξης στις 18:00.

Η ώρα των play off έφτασε! 

Δυστυχώς τα αυστηροποιημένα υγειονομικά πρωτόκολλα που είναι ακόμα σε εφαρμογή δεν επιτρέπουν στους φίλους της ομάδας να βρεθούν στο γήπεδο και να στηρίξουν την προσπάθεια των Λύκων μας, μιας κ επιτρέπεται η είσοδος μόνο έως το 10% της συνολικής χωρητικότητας. Ωστόσο όλοι θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν τον αγώνα σε live streaming μετάδοση.
 
Μετά τις συντονισμένες προσπάθειες της Διοίκησης και τις μεταγραφές που έγιναν οι Λύκοι θα εμφανιστούν περισσότερο ενδυναμωμένοι και έτοιμοι να ριχτούν στη μάχη της επίτευξης και των υπόλοιπων στόχων τους, με το γνωστό πάθος και πείσμα τους για διάκριση. Αυτό μας τόνισε και ο Tzouro Mujic στις δηλώσεις του:

«Εύχομαι Καλή Χρονιά σε όλους με υγεία. Ξεκινάμε τα play off και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι αφού πέτυχαμε τον πρώτο στόχο μας. Το Σάββατο ξεκινάει μία καινούργια μάχη, να πετύχουμε τους επόμενους στόχους μας μεταξύ των οποίων είναι η τετράδα του Πρωταθλήματος. 

Το πρώτο παιχνίδι μας θα είναι απέναντι στην Πυλαία, μια ομάδα αξιόμαχη με αρκετούς ταλαντούχος παίχτες πού τους γνωρίζω αρκετά καλά αφού έχουμε υπάρξει συμπαίκτες. Χαίρομαι πού θα τους ξαναδώ και τούς συγχαίρω για την πρόκριση στα play off. 

Με τις προσθήκες στο ρόστερ που έγιναν είμαστε πιο δυνατοί μετά την διακοπή και στοχεύουμε να εκμεταλλευτούμε στο έπακρο την καυτή έδρα μας. Έχουμε ετοιμαστεί γι'αυτό το παιχνίδι κατάλληλα με τους προπονητές μας και το σύνθημα είναι μόνο η νίκη!»
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ