ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2022

Στο Ναύπλιο ο Mr. Coco-Mat με πλωτό ξύλινο ποδήλατο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:54:00 μ.μ. |
Στο Ναύπλιο ο Mr. Coco-Mat με πλωτό ξύλινο ποδήλατο
Ποδήλατα με ή χωρίς ταχύτητες, για στεριά ή θάλασσα, αρκεί να είναι ξύλινα. Αυτό είναι το νέο επιχειρηματικό «δόγμα» του Πωλ Ευμορφίδη, του ανθρώπου που εμπνεύστηκε και υλοποίησε τη γνωστή εταιρεία με φυσικά είδη ύπνου Coco-mat και ο οποίος βρέθηκε στο Ναύπλιο για να δοκιμάσει το πρώτο πλωτό ποδήλατο της εταιρίας

Ο δαιμόνιος Πόντιος, όμως, δεν ξέρει να… πατά φρένο. Οι ιδέες πέφτουν «βροχή» και ήδη έχει βάλει πλώρη για νέους επιχειρηματικούς προορισμούς. Σε στενή συνεργασία με τον αγαπημένο του αδερφό, Μιχάλη, κρατούν τα ηνία της «μαμάς» Coco-Mat τα τελευταία 30 χρόνια. «Είμαστε αχώριστοι. Η εμπιστοσύνη είναι φτωχή λέξη για να περιγράψει τη σχέση μας», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Τα αδέρφια σχεδιάζουν προσεκτικά τα επόμενα βήματα της οικογένειας:
Ξύλινα ποδήλατα που… επιπλέουν

Το πραγματικό πάθος του Πωλ Ευμορφίδη, όμως, είναι τα ποδήλατα. Στο εργοστάσιο της εταιρείας στη Λυκόβρυση παράγονται πέντε τύποι ξύλινων ποδηλάτων, εκ των οποίων το ένα παιδικό. Τα ποδήλατα πωλούνται σε όλα τα καταστήματα της αλυσίδας στην Ελλάδα και το εξωτερικό –Ευρώπη και ΗΠΑ– και γνωρίζουν μεγάλη επιτυχία. Ο ίδιος ο επιχειρηματίας είναι λάτρης του ξύλινου ποδηλάτου του και κάνει μακρινά ταξίδια, χιλιάδων χιλιομέτρων, με το Coco-Mat Bike.
Αυτό που δεν ήταν γνωστό, όμως, είναι ότι βρίσκεται στα «σκαριά» και το πρώτο πλωτό ποδήλατο, το οποίο μάλιστα δοκίμασε ο ίδιος στο Ναύπλιο την Κυριακή 9 Ιανουαρίου. Πρόκειται για έναν καινούργιο τύπο ποδηλάτου για νερό (water bike), το οποίο σε τίποτα δεν θυμίζει τα θαλάσσια ποδήλατα που γνωρίζουμε από παιδιά. Είναι κανονικά ποδήλατα που όμως… επιπλέουν! 

Η σχεδίαση του πλωτού ποδηλάτου από την Coco-Mat έχει σχεδόν ολοκληρωθεί και η παραγωγή αναμένεται να ξεκινήσει το επόμενο διάστημα.

Όταν οι ιδέες έρχονται σαν… χείμαρρος, κανείς δεν μπορεί να ξέρει ποιες θα πάρουν τον δρόμο για τη γραμμή παραγωγής. Το σίγουρο, όμως, είναι ότι τα προϊόντα που φέρουν την υπογραφή του «Mr. Coco-Mat» είναι φτιαγμένα από φυσικά υλικά, με οικολογικές διαδικασίες και σεβασμό στο περιβάλλον.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ