ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2022

30χρονος δρομέας υπεραποστάσεων θα διανύσει 1250χλμ περνώντας και από το Άργος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:25:00 μ.μ. | | |
Γρηγόρης Δράκος
O 30χρονος δρομέας υπεραποστάσεων Γρηγόρης Δράκος είναι οδοντίατρος και ετοιμάζει ένα νέο εγχείρημα, και μας περιγράφει τα εξής


"Είμαι ο μικρότερος Έλληνας που έχει τρέξει επιτυχώς την απόσταση Αθήνα-Σπάρτη. Επιπλέον έχω κερδίσει έναν αγώνα 24 ωρών στο Λουτράκι το 2021 και έχω τρέξει σε πολλούς υπερμαραθώνιους στην Ελλάδα.

Προγραμματίζω τον Μάρτιο του 2022 να ξεκινήσω μια προσπάθεια,που έχει γίνει μόνο από έναν ακόμη δρομέα,την ΔΙΑΣΧΙΣΗ όλης της Ελλάδας, από το βορειότερο άκρο της Ελλάδας το Ορμένιο έως το νοτιότερο άκρο της ηπειρωτικής Ελλάδας το ακρωτήριο Ταίναρο (περίπου 1250χλμ). 

Θα προσπαθήσω να τρέχω περίπου δύο μαραθώνιους την ημέρα (75-80χλμ κάθε ημέρα) με σκοπό να ολοκληρώσω την προσπάθεια μου σε 17-19 ημέρες! 

Η προσπάθεια θα ξεκινήσει 11 Μαρτίου και τα κεντρικά μέρη από τα όποια θα περάσω είναι επιγραμματικά Ορμένιο, Κομοτηνή, Ξάνθη, Καβάλα, Θεσσαλονίκη, Κατερίνη, Λεπτοκαρυά, Λάρισα, Δομοκός, Λαμία, Λιβαδειά, Λουτράκι, Κόρινθος, Άργος, Σπάρτη, Αρεόπολη και τέλος ακρωτήριο Ταίναρο. 

Όποιος θέλει να παρακολουθεί την πορεία της προσπάθειας μου θα έχω gps tracker μαζί μου και θα με βλέπει στο παρακάτω λινκ https://livetrack360.com/livetracking/2d/1 .

Το κινητό μου είναι 6947495694, και όποιος δρομέας θέλει να τρέξει καποια χλμ μαζί μου να με καλέσει!"
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ