ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2022

Περίπατος με μήνυμα «ΝΑΙ στον αθλητισμό - ΌΧΙ στην βία» από το 3ο Γυμνάσιο Άργους

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:18:00 μ.μ. | | |
3ο Γυμνάσιο στο Άργος
Με ένα λιτό πανό με το σύνθημα: «ΝΑΙ στον αθλητισμό - ΌΧΙ στην βία» και έναν φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου οι μαθητές της Γ’ τάξης του 3ου Γυμνασίου Άργους εξέφρασαν την αντίθεσή τους προς την αποτρόπαιη πράξη της οπαδικής βίας, με θύμα αυτή τη φορά τον Άλκη, ένα δεκαεννιάχρονο παιδί, που χωρίς κανένα δικαίωμα, απάνθρωπα και παράλογα του στέρησαν τη ζωή άλλοι συνομήλικοί του.

 Συγχρόνως, έδωσαν την υπόσχεση ότι στο εξής θα συμβάλλουν με όλες τους τις δυνάμεις στην καταπολέμηση της βίας –και συγκεκριμένα στα γήπεδα- καθώς επίσης και στην καλλιέργεια ενός υγιούς αθλητισμού που αγκαλιάζει και ενώνει τους ανθρώπους. 

Το μήνυμα για την καλλιέργεια υγιούς αγωνιστικού πνεύματος μέσα από τον αθλητισμό και η προσπάθεια για έναν κόσμο με αξίες και ιδανικά, για έναν κόσμο που καλλιεργεί το πνεύμα παράλληλα με την εκγύμναση του σώματος, «νους υγιής εν σώματι υγιεί», θα είναι αδιάκοπα στόχος ζωής. 

Οι μαθητές, προκειμένου να υλοποιήσουν και να διαδώσουν το μήνυμά τους, θα συνεχίσουν και με άλλες πρωτοβουλίες και δράσεις, όπως φιλικούς αγώνες με μαθητές άλλων σχολείων της περιοχής, αγώνες που σε κάθε περίπτωση θα βασίζονται και θα εμπνέονται –σύμφωνα και με τα λόγια του μεγάλου αθλητή Jesse Owens- από την αγάπη, τη δικαιοσύνη και τον σεβασμό για τον αντίπαλο. Δέσποινα Μπαράτση, Διευθύντρια 3ου Γυμνασίου Άργους
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ