ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2022

Στον Εισαγγελέα Ναυπλίου ο 48χρονος πατέρας για τον ξυλοδαρμό του 13χρονου παιδιού του

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:54:00 μ.μ. | | |
Παιδί ξυλοδαρμός
Την πόρτα του Εισαγγελέα Ναυπλίου πέρασε σήμερα ο πατέρας για τον ξυλοδαρμό του 13χρονου το Σάββατο 5/2 το απόγευμα στο λιμάνι του Ναυπλίου.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο 13χρονος και η 7χρονη αδερφή του βγήκαν βόλτα το απόγευμα του Σαββάτου στο λιμάνι του Ναυπλίου, μαζί με τον πατέρα τους, που είναι σε διάσταση με τη μητέρα των παιδιών. 

Κατά τη διάρκεια της βόλτας, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ο πατέρας λογομάχησε πολύ έντονα με το 13χρονο παιδί παρουσία της μικρής αδερφής του.

Το περιστατικό έπεσε στην αντίληψη περαστικού, ο οποίος πήρε τηλέφωνο την αστυνομία η οποία στη συνέχεια ενημέρωσε το Λιμεναρχείο Ναυπλίου.

Στο σημείο του συμβάντος έσπευσε περιπολικό και προσωπικό του Λιμεναρχείου Ναυπλίου, με τον 13χρονο να καταγγέλλει ξυλοδαρμό από τον πατέρα του. 

Στο σημείο κλήθηκε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Αργολίδας που μετέφερε συνοδεία γυναίκας βαθμοφόρου του Λιμενικού και τα δυο παιδιά στο Νοσοκομείο Άργους.

Ο 48χρονος συνελήφθη από άντρες του Λιμενικού και σήμερα Δευτέρα οδηγήθηκε από στελέχη του Λιμενικού στον Εισαγγελέα Ναυπλίου όπου αφέθηκε ελεύθερος και θα δικαστεί σε τακτική δικάσιμο στις 15 Φεβρουαρίου για τον ξυλοδαρμό του 13χρονου γιου του.

Η ανακοίνωση του Λιμεναρχείου Ναυπλίου

Όπως ανακοινώθηκε από το αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος, το λιμεναρχείο Ναυπλίου ενημερώθηκε, τις απογευματινές ώρες του περασμένου Σαββάτου (05.02.2022) από τοπικό αστυνομικό τμήμα, αναφορικά με περιστατικό ξυλοδαρμού ενός 13χρονου, στην περιοχή του λιμανιού της πόλης.

Άμεσα, όργανα του Λιμεναρχείου Ναυπλίου μετέβησαν στο σημείο, όπου εντόπισαν τον 13χρονο με τον 48χρονο πατέρα του και την 7χρονη αδελφή του.

Ο 13χρονος κατήγγειλε για άσκηση σωματικής βίας τον πατέρα του, ο οποίος και συνελήφθη για παράβαση του άρθρου 312 του Ποινικού Κώδικα (σωματική βλάβη αδυνάμων ατόμων).

Ο 13χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ, συνοδεία λιμενικού οργάνου, στο Γενικό Νοσοκομείο Άργους, για προληπτικό έλεγχο, ενώ ο 48χρονος πατέρας οδηγήθηκε στο αυτόφωρο και νωρίτερα τη Δευτέρα (07.02.2022) αφέθηκε ελεύθερος μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης την επόμενη Τρίτη, 15 του μηνός.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ