ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ

Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2022

Σύμβαση 800.000 ευρώ για την αγορά ακινήτου που θα στεγάσει το διοικητήριο της Π.Ε. Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:17:00 π.μ. | |
Π.Ε. Αργολίδας
Στην έγκριση της σύναψης προγραμματικής σύμβασης, προϋπολογισμού 800.000 ευρώ, μεταξύ του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης και της Περιφέρειας Πελοποννήσου με αντικείμενο την απόκτηση ακινήτου στον Δήμο Ναυπλιέων στο οποίο θα στεγαστεί το διοικητήριο της Π.Ε. Αργολίδας, ενέκρινε το Δ.Σ. του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης, το οποίο συνεδρίασε την Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου, υπό τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα.


Το σώμα ενέκρινε επίσης, μεταξύ άλλων, την σύναψη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου, της ΔΕΥΑ Βόρειας Κυνουρίας (ΔΕΥΑΒΚ) και του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης με αντικεμενο τη μεταβίβαση της αρμοδιότητας υλοποίησης του με προϋπολογισμό 915.000 ευρώ έργου αντικατάστασης τριων καταθλιπτικών αγωγών αποβλήτων στον πιο πάνω δήμο της Αρκαδίας.

Ακόμα, εγκρίθηκε η σύναψη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Δήμου Οιχαλίας και του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης για το προϋπολογισμού 700.000 ευρώ έργο αναπλάσεων στον Μελιγαλά, από το Δημοτικό Σχολείο μέχρι το κόμβο της 7ης επαρχιακής οδού.

Η διοίκηση του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης, εξ άλλου ενέκρινε την τροποποίηση της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Μητρόπολης Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως, του Δήμου Μεγαλόπολης και του Περιφερειακού Ταμείου για την ανέγερση στη Μεγαλόπολη μονάδας φροντίδας ηλικιωμένων μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα (ΜΦΗ – ΜΚ).

Ενέκρινε επίσης το δεύτερο τροποποιημένο σχέδιο της προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ, της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης και του Περιφερειακού Ταμείου για το προϋπολογισμού 800.000 ευρώ έργο συντήρησης και σήμανσης της επαρχιακής οδού Λυκοποριά – Καλλιθέα – Ελληνικό.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ