ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2022

Καιρός: Βροχερή Κυριακή στην Αργολίδα - Πρόγνωση για την επόμενη εβδομάδα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:05:00 π.μ. | | |
Συννεφιά
Βροχερός ο καιρός σήμερα, Κυριακή (13.02.2022) στην Αργολίδα και σε πολλές περιοχές της χώρας, ενώ αναμένονται και λίγα χιόνια να πέσουν στα βουνά.


Ο καιρός σήμερα σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ):

 Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές στη δυτική και κεντρική Μακεδονία, τα ανατολικά ηπειρωτικά, τις Σποράδες, την Εύβοια, τις Κυκλάδες, την Κρήτη, βαθμιαία τα Δωδεκάνησα και από το μεσημέρι στη δυτική Ελλάδα. Οι βροχές μέχρι το βράδυ θα περιοριστούν στο Ιόνιο και την Κρήτη. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά ορεινά. Η ορατότητα τις βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη και είναι πιθανό να σχηματιστούν ομίχλες.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν βορειοανατολικοί 4 με 6, στο βόρειο Αιγαίο έως τις μεσημβρινές ώρες 6 με 7 μποφόρ και μόνο στα νοτιοανατολικά τις πρωινές ώρες θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κυρίως στα κεντρικά και βόρεια.

 Αναλυτική πρόγνωση μέχρι την Παρασκευή 18/2

ΔΕΥΤΕΡΑ 14-02-2022
Στη δυτική Ελλάδα προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως στα ηπειρωτικά και την Κρήτη, με πιθανότητα ασθενών σποραδικών βροχών. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα βορειοδυτικά ηπειρωτικά ορεινά. Η ορατότητα τις πρωινές
και τις βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ, στα ανατολικά βόρειοι 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα φτάσει στα βόρεια ηπειρωτικά τους 09 με 11 βαθμούς, στην υπόλοιπη χώρα τους 12 με 14 και στα νότια έως 15 βαθμούς Κελσίου. Τις πρωινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά θα σημειωθεί κατά τόπους παγετός.

ΤΡΙΤΗ 15-02-2022
Λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες κυρίως στα δυτικά, όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Η ορατότητα τις πρωινές και τις βραδινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα νοτιοανατολικά βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ, στο Ιόνιο νότιοι 3 με 4 μποφόρ και στην υπόλοιπη χώρα μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία νότιοι νοτιοδυτικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

ΤΕΤΑΡΤΗ 16-02-2022
Στα δυτικά προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στα νησιά του Ιονίου και την Ήπειρο, όπου πιθανώς να εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη κυρίως στα ηπειρωτικά και θα σχηματιστούν ομίχλες.

Οι άνεμοι στα νοτιοανατολικά θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ με γρήγορη εξασθένηση. Στην υπόλοιπη χώρα θα πνέουν νότιοι 3 με 4 μποφόρ, βαθμιαία τοπικά 5 και στο Ιόνιο έως 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΠΕΜΠΤΗ 17-02-2022
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα κεντρικά και νότια τις πρωινές ώρες, οπότε θα σημειωθούν τοπικές βροχές στα νοτιοδυτικά. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη κυρίως στα βόρεια και θα σχηματιστούν ομίχλες.

Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και στα νότια νοτιοανατολικοί πρόσκαιρα έως 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18-02-2022

Γενικά αίθριος καιρός προβλέπεται σε όλη τη χώρα, με λίγες τοπικές νεφώσεις στα δυτικά. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 και βαθμιαία τοπικά 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο και θα κυμανθεί σε σχετικά υψηλά για την εποχή επίπεδα.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ