ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2022

Χαλάει την επόμενη βδομάδα ο καιρός με βροχές και θυελλώδεις βοριάδες (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:14:00 μ.μ. | | |
Καιρός:
Ο καιρός αναμένεται να χαλάσει αρκετά τις επόμενες μέρες, με τα φαινόμενα να επηρεάζουν όλη την επικράτεια, σύμφωνα με τον Σάκης Αρναούτογλου. Έτσι, αναμένονται βροχές και καταιγίδες, ενώ θα εκδηλωθούν και ψυχροί βοριάδες.


Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με όσα δήλωσε στο δελτίο καιρού για την ΕΡΤ3, θα εμφανιστεί ηλιοφάνεια την Παρασκευή (18/2) και θα διαρκέσει μέχρι το Σάββατο (19/2).
Νέα επιδείνωση του καιρού από την Κυριακή

Παρόλα αυτά, από την Κυριακή (20/2) θα αρχίσουν να εμφανίζονται τα πρώτα σύννεφα, όπως και τη Δευτέρα (21/2).

Την Τρίτη (22/2) αναμένονται βροχές και καταιγίδες στη Βόρεια Ελλάδα τις πρωινές ώρες, με ήλιο στις υπόλοιπες περιοχές. Από το μεσημέρι όμως ο καιρός θα φτιάξει στο βορρά, αλλά θα χαλάσει προς το νότο και ιδιαίτερα στην Αττική, όπου από το απόγευμα θα ξεκινήσουν μπόρες και καταιγίδες, σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου.

Μάλιστα, εκείνη την ημέρα θα σημειωθούν ψυχροί βοριάδες.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού:
Ο καιρός την Παρασκευή

Το Meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου αναφέρει για την Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου, ότι αναμένεται ηλιοφάνεια στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας.

Πρόσκαιρες νεφώσεις θα υπάρχουν κυρίως σε Ιόνιο, δυτικά ηπειρωτικά και ανατολικά τμήματα του Αιγαίου. Πιθανότητα πρόσκαιρων ασθενών βροχών υπάρχει για τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου.

Η θερμοκρασία σε ελαφρώς υψηλά για την εποχή επίπεδα, σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -2 έως 12 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 2 έως 16, στη Θεσσαλία από 2 έως 17, στην Ήπειρο από 0 έως 16, στη Στερεά από 2 έως 16, στην Πελοπόννησο από 3 έως 17, στα νησιά του Ιονίου από 5 έως 16, στα νησιά του Αιγαίου από 8 έως 16 και στην Κρήτη από 5 έως 18 βαθμούς Κελσίου.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ