ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2022

Διαδικτυακή Επιμόρφωση στο προσφυγικό από τον Σύνδεσμο Φιλολόγων Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:51:00 μ.μ. |
Σύνδεσμος Φιλολόγων Αργολίδας
Ο κύκλος διαδικτυακής επιμόρφωσης με τίτλο: «Θέματα Νεοελληνικής Ιστορίας που προσφέρει ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Αργολίδας συνεχίζεται με την τέταρτη κατά σειρά συνάντηση. 

Ο κύκλος των επιμορφώσεων αφορά σε συναδέλφους που υπηρετούν σε Γυμνάσια και Λύκεια της χώρας. Η τέταρτη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2022 και ώρα 6 μ.μ. και θα αφορά στο προσφυγικό ζήτημα. 

Επιμορφωτής θα είναι ο κ. Νικόλαος Ανδριώτης, Διδάκτωρ Ιστορίας του ΕΚΠΑ, διδάσκων στο Πειραματικό Σχολείο του Πανεπιστημίου Αθηνών και συγγραφέας του οικείου κεφαλαίου του σχολικού εγχειριδίου. 

Στην επιμόρφωση, θα απαντήσει στις απορίες και τις ερωτήσεις που θα του τεθούν εκ των προτέρων στη φόρμα που ετοιμάσαμε, καθώς και σε οποιεσδήποτε απορίες τεθούν κατά τη διάρκεια της επιμόρφωσης. 

Για να παρακολουθήσετε την επιμόρφωση θα πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή στο Webex. Στο email που θα δηλώσετε, θα λάβετε τον σύνδεσμο, για να συμμετάσχετε στον κύκλο των διαδικτυακών συναντήσεων. 

Παρακαλούμε, να ελέγξετε και τα ανεπιθύμητα μηνύματα (spam). Εξυπακούεται πως είναι αναγκαίο να δηλώσετε εκ νέου τη συμμετοχή σας, ακόμη και αν έχετε παρακολουθήσει τις προηγούμενες επιμορφώσεις. Υπενθυμίζουμε ότι βεβαιώσεις θα χορηγηθούν μετά το πέρας του κύκλου της επιμόρφωσης και υπό την προϋπόθεση πως θα έχετε παρακολουθήσει τουλάχιστον τρεις από τις πέντε συναντήσεις. 

Είμαστε βέβαιοι πως θα δώσετε το «παρών» σε μια ακόμη πολύ σημαντική πρωτοβουλία του Συνδέσμου Φιλολόγων Αργολίδας. 

Για το Δ.Σ. 

Ο Πρόεδρος 
Νικόλαος Μπουμπάρης

Η Γενική Γραμματέας
Καλλιόπη Καλποδήμου
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ