ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2022

Τι ανέφερε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου για την δωρεά δυο ασθενοφόρων στο ΕΚΑΒ Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:30:00 π.μ. | | |
Παναγιώτης Νίκας
Στην εκδήλωση παράδοσης δύο υπερσύγχρονων ασθενοφόρων στο ΕΚΑΒ Αργολίδας, δωρεά του Ιδρύματος “Κώστας Μ. Λεμός”, παρέστη το μεσημέρι της Πέμπτης 24 Φεβρουαρίου, στην Αγία Τριάδα, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας.

Στον χαιρετισμό του ο περιφερειάρχης, αναφερόμενος στην εν λόγω δωρεά τόνισε, μεταξύ άλλων, τις σημαντικές δωρεές της εν λόγω εφοπλιστικής οικογένειας, αλλά και των Ελλήνων εφοπλιστών εν γένει, οι οποίες -όπως σημείωσε- απευθύνονται σε κάθε τομέα της εθνικής, κοινωνικής και πολιτισμικής ζωής της πατρίδας μας.

Ο Π. Νίκας πρόσθεσε παράλληλα, ότι τα συγκεκριμένα ασθενοφόρα -μια κινητή ιατρική μονάδα πλήρως εξοπλισμένη και ένα απλό ασθενοφόρο- θα συνδράμουν στην κάλυψη αναγκών του κόσμου της Αργολίδας, αλλά και των χιλιάδων επισκεπτών αυτής της κατ’ εξοχήν τουριστικής περιοχής της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Στην εκδήλωση παρέστησαν, μεταξύ άλλων, ο μητροπολίτης Αργολίδας Νεκτάριος, ο βουλευτής Γιάννης Ανδριανός, ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Δημήτρης Σχοινοχωρίτης, ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Γιάννης Μαλτέζος, ο εντεταλμένος για θέματα Αθλητισμού περιφερειακός σύμβουλος Γιάννης Μαντζούνης, οι δήμαρχοι Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος και Επιδαύρου Τάσος Χρόνης, ο εκπρόσωπος του Ιδρυματος “Κώστας Μ. Λαιμός” Α. Σπύρου και μέλη του Δ.Σ. του Ιδρύματος, ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του ΕΚΑΒ Νίκος Παπαπευσταθίου και Παναγιώτης Κουτσουμπέλης αντίστοιχα, οι διοικητές του Νοσοκομείου Αργολίδας Γεσθημανή Κασναντζόγλου και του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης Τάσος Τζανής, ο διευθυντής Περιφέρειας Πελοποννήσου του ΕΚΑΒ Κώστας Κατσαρός ο πρόεδρος των εργαζομένων του ΕΚΑΒ Γιώργος Μαθιόπουλος και ο υπεύθυνος του ΕΚΑΒ Αργολίδας Βασίλης Οψιμούλης.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ