ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2022

Νίκη για την Ερμιονίδα με την Μύκονο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:37:00 μ.μ. | | |
Ερμιονίδα - ΑΕ Μυκόνου
Με άδεια χέρια έφυγε από την Ερμιονίδα η Α.Ε. Μυκόνου, καθώς μετά από μία μέτρια εμφάνιση ηττήθηκε με σκορ 2-0.

Το ματς στα πρώτα λεπτά ήταν μοιρασμένο για τις δύο ομάδες, με τους γηπεδούχους όμως να είναι πιο απειλητικοί και να χάνουν ευκαιρίες που θα μπορούσαν να τους δώσουν το προβάδισμα.

Η υπεροχή των γηπεδούχων καρποφόρησε στο 26ο λεπτό, όταν μετά από μια πολύ ωραία τρίπλα ο Μπουρού πλάσαρε, απέκρουσε ο Διαμαντής, όμως ο παίχτης της Ερμιονίδας με 2η προσπάθεια έκανε το 1-0 για την ομάδα του.

Το 2ο ημίχρονο ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να χάνουν αρκετές ευκαιρίες, αλλά ο Διαμαντής που ήταν ο κορυφαίος για τους Μυκονιάτες τους στέρησε την χαρά του σκοραρίσματος.

Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι έφτασαν μία ανάσα από την ισοφάριση στο 63', όταν ο Μπρούνο κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή από τον Πονηρό, αλλά ο Σερέπας ήταν άστοχος από τα έντεκα βήματα, με τον Πονηρό να αποκρούει.

Τελικά, οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματα τους στο 81' όταν μετά από σουτ, ο Διαμαντής απέκρουσε και ο Τρέσα που ακολουθούσε την φάση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Αυγερινός Νικόλαος με βοηθούς του κ.κ. Τσούκα Παναγιώτη και Παπαγεωργίου Μάριου του Νομού Αρκαδίας.

Α.Ε. Ερμιονίδας (Σκύβαλος): Πονηρός, Διαμαντόπουλος, Σαμαράς, Βιρβίλης, Τζιέρης, Τούλης, Τριμπόνιας (87' Μερτύρης), Κυπαρίσσης (68' Αντωνόπουλους), Τσόφλιος, Τρέσα, Μπούρους (68' Λαντίκας)

Την αποστολή συμπλήρωσαν οι: Στεργίου, Ιβάνοφ, Στόικος, Μερτύρης, 87' Λαλούσης, Φούρναρος, Χαλουβάς

Α.Ε. Μυκόνου (Παχατουρίδης): Διαμαντής, Αχείμαστος, Κέμπε, Σούλης, Μάρκου (72' Παπαδόπουλος), Παπαϊωάννου, Λεσάι, Καλτσάς (85' Μπαϊρακτάρι), Σερέπας (85' Κατσικαλάκης), Μπρούνο, Παρασκευάς (58' Γκέζος)

Όλα τα αποτελεσματα του 5ου όμιλου (14η αγωνιστική) 

Παναρκαδικός - Άρης Σκάλας 4-0
Χαραυγιακός - Σαντορίνη 1-1
Ερμιονίδα - Α.Ε. Μυκόνου 2-0
Άγιος Ιερόθεος - Φωστήρας 1-2
Ερμής Μελιγούς - Ηλιούπολη AΝΑΒΟΛΗ
Ρεπό: Φοίνικας Νέας Επιδαύρου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ