ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2022

Συνάντηση αγροτών και φορέων με πρωτοβουλία του Δημάρχου Ναυπλιέων

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:39:00 μ.μ. | | | |
Δήμαρχος Ναυπλιέων
Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου και σε συνέχεια της συνάντησης που είχε γίνει στο Δημαρχείο Ναυπλίου την προηγούμενη εβδομάδα με την "Πρωτοβουλία Αγροτών Αργολίδας", πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του βουλευτικού το μεσημέρι της Τετάρτης 2 Φεβρουαρίου, συνάντηση και συζήτηση για το φλέγον θέμα του παγετού αλλά και θέματα που απασχολούν τον αγροτικό κόσμο της Αργολίδας.

Στην συνάντηση συμμετειχαν οι βουλευτές της Αργολίδας Ι.Γκιόλας και Α. Πουλάς, ο βουλευτής Γ. Ανδριανός απέστειλε επιστολή, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Δ. Σχοινοχωρίτης, Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι, ενώ προσκεκλημένοι ήταν οι Δήμαρχοι των δήμων της Αργολίδας, το Επιμελητήριο Αργολίδας, η Ε.Α.Σ.Α. και φυσικά εκπρόσωποι των αγροτών και όλων τους εμπλεκομένων φορέων.
Οι αγρότες εξέφρασαν τους προβληματισμούς τους και παρουσίασαν την δύσκολη κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει.
Όπως έχει τονίσει και προγενέστερα ο Δήμαρχος Ναυπλιέων ... «δεν υπάρχουν δύο πλευρές σε αυτόν τον αγώνα, όταν καταστρέφεται ο αγρότης καταστρεφόμαστε όλοι»…
Οι συμμετέχοντες αγρότες, ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο για την πρόσκληση ώστε να παραθέσουν τα προβλήματα τους μετά την καταστροφή που υπέστησαν από τον παγετό που έπληξε την Αργολίδα καθώς και για το γεγονός ότι δείχνει έμπρακτα την στήριξη του.

Ανακοίνωση για τα αποτελέσματα της συνάντησης θα εκδώσει ο Δήμος Ναυπλιέων.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ