ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2022

Πυργιώτικα: Ο Πολιτιστικός Σύλλογος "Άγιος Γεώργιος" έκοψε την καθιερωμένη πίτα του

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:23:00 π.μ. | | |
Κοπή πίτας
Κυριακή 20-2-2022 ο Πολιτιστικός Συλλογος Πυργιωτίκων Άγιος Γεώργιος έκοψε την καθιερωμένη πίτα των μελών για καλή και δημιουργική χρόνια.
Παίρνοντας όλα τα μέτρα προστασίας έκοψε την πίτα με το ΔΣ του συλλόγου, τον Δήμαρχο Ναυπλιέων κύριο Δημήτρη Κωστούρο,τον τοπικό πρόεδρο κύριο Σταύρο Μπρέανο και το ΔΣ του δημοτικού συμβουλίου .
Η πρόεδρος του Συλλόγου Σοφία Τράκα τόνισε: "Εύχομαι η χρονιά αυτή να είναι καλύτερη να μπορέσουμε να βρούμε πάλι την καθημερινότητα μας να μπορέσει ο σύλλογος να γίνει πάλι δημιουργικός για τα μέλη του και για όλο το χωριό. 
Μπορεί να περάσαν δυο χρονιές λόγω covid -19 αλλά είναι εδώ και ελπίζει για κάτι καλύτερο. 22 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου προσπαθεί να κρατήσει την παράδοση τα ήθη και έθιμα του χωριού μας να δώσει ζωή στο χωριό . 
Είκοσι δυο χρόνια γεμάτα με όμορφες αναμνήσεις ας ελπίσουμε ότι θα ξανά έρθουν. Ένα ευχαριστώ στον Δήμαρχο Ναυπλιέων για την τιμή που μας έκανε να παρευρεθεί στην κοπή της πίτας μας, τον τοπικό πρόεδρο με τους δημοτικούς συμβούλους. Καλή χρονιά. Ας ευχηθούμε του χρόνου να είμαστε όλα τα μέλη μαζί."
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ