ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2022

Περιφέρεια Πελοποννήσου: Συναντήσεις εργασίας για θέματα Υγείας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:35:00 π.μ. | |
Περιφέρεια Πελοποννήσου
Θέματα που αφορούν σε προγράμματα προληπτικής ιατρικής στην Περιφέρεια Πελοποννήσου εξετάστηκαν, μεταξύ άλλων, στις συναντήσεις εργασίας που πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου, στην Τρίπολη -στα γραφεία της Π.Ε. Αρκαδίας-, παρουσία του αντιπεριφερειάρχη Υγείας Αγγελου Χρονά και του γενικού διευθυντή Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Βασίλη Διαμαντόπουλου.


Στην πρώτη συνάντηση, με αντιπροσωπεία του ΕΚΑΒ (Εθνικό Κέντρο Αμεσης Βοήθειας) υπό τον αντιπρόεδρο του Κέντρου Παναγιώτη Κουτσουμπέλη συζητήθηκαν προτάσεις για τη στενή συνεργασία της Περιφέρειας Πελοποννήσου με το ΕΚΑΒ με κύριο άξονα την αντιμετώπιση όλων των επειγουσών καταστάσεων στη καθημερινή τους πράξη και στόχο την εκπαίδευση, την πρόληψη και τη θεραπευτική προσέγγιση.

Στην δεύτερη συνάντηση -με τον διοικητικό διευθυντής του Ελληνικού Ιδρύματος Ογκολογίας Αναστάσιο Μυρίλλα-, συζητήθηκε η περαιτέρω ανάπτυξη του προγράμματος Παροχής Δωρεάν Μαστρογραφίας και Τέστ Παπανικολάου στον γυναικείο πληθυσμό της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Στην εν λόγω συνάντηση συμμετείχε επίσης ο διευθυντής Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Πελοποννήσου Σωτήρης Καμαρινόπουλος και στελέχη της εν λόγω υπηρεσίας.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ