ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2022

Η αρχή του τέλους για τη χωματερή της Καραθώνας στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:57:00 π.μ. | | |
Απορρίμματα
Για αρκετές δεκαετίες οι δημότες , περίμεναν την σημερινή ημέρα.Τα πρώτα απορριμματοφόρα του Δήμου Ναυπλιέων πέρασαν τη πύλη του Σημείου Μεταφόρτωσης Αργολίδας και παρέδωσαν τα αστικά απόβλητα, ώστε με ευθύνη της Αναδόχου Εταιρείας να μεταφέρονται για μηχανική διαλογή στην Μονάδα Επεξεργασίας στην θέση Παλαιοχούνη Αρκαδίας.
Ο Δήμαρχος, Δημήτρης Κωστούρος, δήλωσε : « Ως δημοτική αρχή συμμετείχαμε από την έναρξη του σχεδιασμού, χωρίς παλινδρομήσεις με θετική προσέγγιση και εποικοδομητικό διάλογο, σύμφωνα με τον Περιφερειακό Σχεδιασμό και τα χρηματοδοτικά εργαλεία, σαν την μόνη βιώσιμη λύση προς όφελος των δημοτών. Επιδείξαμε σύνεση, υπομονή, με χρήσιμες παρεμβάσεις και είμαστε υπερήφανοι με την ολοκλήρωση της προσπάθειας. 
Η πορεία δεν ήταν μόνο ανηφορική αλλά και δύσβατη, υπήρξαν αρκετές φωνές που προτάσσοντας τον λαϊκισμό καθυστέρησαν το έργο. Είμαστε υπερήφανοι διότι ανοίγει ο δρόμος με την συνέχιση των εργασιών ώστε να γίνεται χρήση ενός ορθολογικού συστήματος διαχείρισης των αποβλήτων με περιβαλλοντικά οφέλη και αναβαθμισμένη ποιότητα ζωής για όλους μας. »
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ