ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2022

Επιστηµονική Συνάντηση στο Ναύπλιο Αποφοίτων - Συνεργατών - Εκπαιδευτών Διαβητολογικού Κέντρου ΓΝ Πειραιά «ΤΖΑΝΕΙΟ»

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:17:00 π.μ. |
Επιστηµονική Συνάντηση
 Επιστηµονική Συνάντηση Αποφοίτων - Συνεργατών - Εκπαιδευτών ∆ιαβητολογικού Κέντρου ΓΝ Πειραιά «ΤΖΑΝΕΙΟ» με θέμα «Ενηµέρωση για το Σακχαρώδη ∆ιαβήτη - Μεταβολικά Νοσήµατα - Νέα τεχνολογικά επιτεύγµατα, σύµφωνα µε τις κατευθυντήριες οδηγίες 2022» θα πραγματοποιηθεί 18-20 Φεβρουαρίου 2022 Ξενοδοχείο «ΑΜΑΛΙΑ» στο Ναύπλιο, υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Αργολίδας

 Χορηγούνται 16 Mόρια Συνεχιζόµενης Ιατρικής Εκπαίδευσης από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο 

Στην προσπάθεια όπως συνεχιστεί η παράδοση των τακτικών συναντήσεων των αποφοίτων του ΓΝ Πειραιά «ΤΖΑΝΕΙΟ» και κάτω από ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες διοργανώνουμε την καθιερωμένη επιστημονική συνάντηση των αποφοίτων, συνεργατών, εκπαιδευτών του Διαβητολογικού Κέντρου του ΓΝ Πειραιά «ΤΖΑΝΕΙΟ». 
Ο καθένας από σας έχετε βάλει ένα λιθαράκι σ΄ αυτό το οικοδόμημα γνώσης, εκπαίδευσης και κλινικής δράσης. Εκτός από την ιατρική ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων θα μας δοθεί η δυνατότητα να ξαναβρεθούμε μαζί. Στην τωρινή μας συνάντηση - 5 χρόνια μετά την τελευταία παρόμοια, θα συζητηθεί ό,τι νεότερο αφορά τα καρδιομεταβολικά νοσήματα καθώς και τα νέα τεχνολογικά επιτεύγματα. 

Θα έχουμε έτσι την ευκαιρία εποικοδομητικής ανταλλαγής επιστημονικών απόψεων μεταξύ μας. Καλή μας συνάντηση. 

Η Οργανωτική Επιτροπή

 Το πρόγραμμα μπορείτε να το δείτε παρακάτω:

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ