ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2022

Συνάντηση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης με τον Δήμαρχο Άργους Μυκηνών (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:23:00 μ.μ. | | |
Καμπόσος - Λιβανός
Τον Δήμαρχο Άργους Μυκηνών κ. Δημήτρη Καμπόσο επισκέφθηκε σήμερα Πέμπτη 3/2/2022, στο δημαρχείο του Άργους, ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Σπήλιος Λιβανός.
 
Ο Δήμαρχος αφού υποδέχθηκε τον κ. Λιβανό, του προσέφερε ένα λεύκωμα αφιερωμένο στις ομορφιές και τα προϊόντα του τόπου, ενώ στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε ευρεία σύσκεψη παρουσία των αντιδημάρχων, όπου και τον ενημέρωσαν για την μεγάλη ζημιά που έχουν υποστεί οι καλλιέργειες του Δήμου Άργους Μυκηνών και για την επιτακτική ανάγκη να επιταχυνθούν οι διαδικασίες, ώστε να αποζημιωθούν άμεσα οι αγρότες.

Ο Δήμαρχος κ. Καμπόσος τόνισε την ανάγκη φοροελάφρυνσης των αγροτών ή παράτασης των φορολογικών τους υποχρεώσεων και όποιων άλλων μέτρων, είναι σε αυτή την κατεύθυνση.
«Παρά το γεγονός πως επί θητείας σας αντιμετωπίζετε τα άσχημα αποτελέσματα της κλιματικής κρίσης όλες τις εποχές του έτους καταφέρνετε να αντιμετωπίζετε όλα αυτά τα προβλήματα με αποτελεσματικότητα. Είμαι βέβαιος πως για άλλη μια φορά θα πράξετε ταχύτατα και θα στηρίξετε των Έλληνα παραγωγό». Ανέφερε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών κ. Δημήτρης Καμπόσος.

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ ανάμεσά σας παρά το ότι οι συνθήκες και η περίσταση είναι άσχημες. Το Άργος είναι μία πόλη που από μικρά παιδιά μαθαίναμε να θαυμάζουμε ως την αρχαιότερη Ευρωπαϊκή πόλη και το κέντρο του Μυκηναϊκού πολιτισμού. Στόχος μας είναι να σχεδιάσουμε μια Εθνική Αγροτική Στρατηγική στα πλαίσια της ΚΑΠ (Κοινή Αγροτική Πολιτική), ώστε πρωτίστως να αντιμετωπίσουμε την κλιματική κρίση και τις συνέπειές της στην αγροτική παραγωγή. Βασικός πυλώνας του σχεδιασμού είναι ο εξορθολογισμός των επιδοτήσεων και οι αυστηροί έλεγχοι στην αγορά ώστε να προστατεύσουμε τους πραγματικούς παραγωγούς και να δώσουμε μια προστιθέμενη αξία στα προϊόντα τους».
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ